Ultima apariţie a Stelei Popescu! Nimic nu prevestea tragedia! Cum arăta actriţa

Ultima apariţie a Stelei Popescu! Nimic nu prevestea tragedia! Cum arăta actriţa
Ultima apariţie a Stelei Popescu! Nimic nu prevestea tragedia! Cum arăta actriţa

Actriţa Stela Popescu a murit astăzi. Actriţa a fost găsită fără suflare în locuinţa ei, însă nimic nu prevestea tragedia. În urmă cu doar două zile, ea a fost prezentă la un eveniment monden, unde a făcut furori.

 

 

Stela Popescu a fost prezentă la un eveniment monden, unde s-a întâlnit cu Andreea Marin şi Monica Anghel. Cele trei s-au fotografiat zâmbitoare şi fericite, iar imaginea a ajuns pe internet.

”Ce plăcere, această revedere. ”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei în care apare alături de îndrăgita actriţă. 

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă. 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ultimul interviu cu Stela Popescu: Actrita martursea ca nu si-a facut niciodata operatii estetice! La 82 de ani actrita are doar cateva riduri pe chip – Video Exclusiv

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies