ULTIMĂ ORĂ! Andreea Bălan, operată de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge

ULTIMĂ ORĂ! Andreea Bălan, operată de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge
ULTIMĂ ORĂ! Andreea Bălan, operată de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge

Andreea Bălan a ajuns de urgență la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată din nou, a doua oară în două săptămâni. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile.

Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie și a fost nevoie de o nouă intervenție, potrivit spynews.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin Moroşanu a spus cum face sex! "Moartea din Carpaţi" preferă sexul anal- detalii uluitoare fără perdea de la Ferma

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul intervenției de cezariană

"Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici.

Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu venit de acasă în cinci minute a venit şi mi-a povestit că eram la un pas să mor.
Am rămas aşa... nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică", a spus Andreea Bălan.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Olivia Steer, mărturisiri dureroase despre tragedia din familia ei: „A murit când Alex avea cinci ani”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies