Ultima oră! Deea Maxer a născut - Imagini în premieră, astăzi, la Teo Show

Ultima oră! Deea Maxer a născut - Imagini în premieră, astăzi, la Teo Show
Ultima oră! Deea Maxer a născut - Imagini în premieră, astăzi, la Teo Show

Deea Maxer a născut!

Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer, a devenit mămică!

Deea Maxer a născut o fetiță!

Deea și Dinu Maxer sunt de două ori părinți. Artista a născut în urmă cu puțin timp o fetiță. Deea Maxer și soțul ei, Dinu, sunt părinții unei fetițe, proaspăt venită pe lume, și ai unui băiețel, Andreas, în vârstă de 8 ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Imagini în premieră și detalii în exclusivitate despre bebelușul Deei Maxer, astăzi, de la ora 15, la Teo Show. În exclusivitate în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, telespectatorii vor afla informații de ultimă oră despre mămica Deea Maxer și fetița ei.

 

"Am poftit în perioada aceasta la corcoduşe şi caise verzi, cu sare. Am şi postat pe facebook la un moment dat şi am avut parte de o super-surpriză.

Câţiva vecini au venit sa-mi aduca la uşa corcoduşe şi pe aceasta cale le mulţumesc mult încă o dată. Mai mult decât atât, trebuie să vă spun că am cantat, recent, în judeţul Brăila, la zilele unei comune şi mi-au adus şi acolo oamenii corcoduşe şi caise. M-am simţit extraordinar", spunea Deea Maxer, în timpul sarcinii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

E fetiță sau băiețel? Deea și Dinu Maxer au anunțat sexul şi numele bebelușului lor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies