Ultimele cuvinte ale unei batrane pe patul de moarte i-a socat pe copiii ei: "In pivnita este o lada frigorifica si in ea e..." Dupa ce au aflat adevarul, au chemat politia

Ultimele cuvinte ale unei batrane pe patul de moarte i-a socat pe copiii ei:
Ultimele cuvinte ale unei batrane pe patul de moarte i-a socat pe copiii ei: "In pivnita este o lada frigorifica si in ea e..." Dupa ce au aflat adevarul, au chemat politia

Ce a ascuns aceasta batrana timp de zeci de ani fata de copiii ei. Le-a spus totul inainte sa moara.

Batrana Geraldine Kelley era cunoscuta ca o femeie dura. Aceasta onducea un motel si putea fi usor recunoscuta pentru ca, desti era destul de batrana, avea foarte multe tatuaje si un animal de companie neobisnuit: un sarpe boa.

Cunoscuta ca fiind o persoana foarte excentrica, Geri a reusit sa isi socheze copiii si pe patul de moarte. Bolnava de cancer, femeia a marturisit ca si-a ucis sotul, impuscandu-l in cap, pe vremea in care locuiau in California.

Geri le spusese copiilor iniţial că tatăl lor murise într-un accident rutier. Femeia a ascuns corpul într-o ladă frigorifică din pivniţa casei. Când s-a mutat din casa respectivă, lada a fost dusă într-un spaţiu de depozitare închiriat. Geri a susţinut că a avut şi un motiv pentru crimă: fusese abuzată de multe ori de către acesta.

Sursa: vocea.bzi



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Poveste reala de viata de te trec fiorii! O femeie, ce se vrea onorabila, este bantuita de secretul unei actiuni odioase din trecutul ei promiscuu. Ce sa faca?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies