Ultimele imagini in viata cu Stela Popescu. Actrita a avut o rabufnire inexplicabila: "Mai bine mergeam acasa decat sa ma vedeti in halul asta"

Ultimele imagini in viata cu Stela Popescu. Actrita a avut o rabufnire inexplicabila:
Ultimele imagini in viata cu Stela Popescu. Actrita a avut o rabufnire inexplicabila: "Mai bine mergeam acasa decat sa ma vedeti in halul asta"

Stela Popescu a fost prezenta in urma cu doua saptamani la o gala la care a fost invitata pentru a i se decerna un premiu.
Indragita actrita a urcat pe scena si a avut o reactie pe care nu multi au reusit sa o inteleaga.




"Nu eu am intarziat, voi nu ati reusit sa va organizati.
De 20 si...50 si..am vazut acasa toata casa mea. V-am vazut pe toti, pe baietei. De ce m-ati chemat draga daca nu m-ati chemat? Am 7000 de prostii, m-am imbracat, m-am coafat!

Ca-s plina de draci. M-am culcat, m-am desfacut de doua trei ori, iar am plecat, iar am ajuns acasa...Mai bine mergeam acasa decat sa ma vedeti in halul asta. Mai bine nu mai veneam! Va iubesc...m-ati
zapacit toti!"
, sunt cuvintele exacte transmise pe scena de actrita.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Florin Piersic refuză să creadă că Stela Popescu a murit! Reacţia lui, halucinantă: ”Nici nu pot să plâng. Atât am iubit-o...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies