Ultimele parfumuri aparute. Parfumurile anului 2018

Ultimele parfumuri aparute. Parfumurile anului 2018
Ultimele parfumuri aparute. Parfumurile anului 2018

Parfumul este unul din elementele definitorii pentru o femeie. An de an, acesta vine în forme, mirosuri şi variante cât mai îmbietoare de la branduri cunoscute din toată lumea. În ultimii ani, gama de parfumuri pentru femei s-a extins foarte mult şi vedete precum Beyonce, Katy Perry sau James Bond şi-au pus amprenta asupra lor. În articolul de faţă vom trece în revistă ultimele parfumuri apărute, variantele în care se găsesc şi câteva idei de a-l purta.

Prima noastră propunere se opreşte asupra gamei de parfumuri marca James Bond. Eroul preacunoscutului film James Bond Agent 007 revine cu 2 variante de parfumuri, una pentru bărbaţi şi una pentru femei. Apa de parfum James Bond se regăseşte în 3 variante în sticluţe frumos colorate de 75 ml, 50 ml şi 30 ml.

Prima variantă este Apa de parfum James Bond 007 Women, în varianta de 30 şi 50 ml.

Parfumul 007 pentru femei emană spiritul seducator şi plin de pericol al femeii Bond, transmiţând alura misterioasa a acestor femei pline de mister. Este un parfum floral, cu note de bergamotă, piper negru şi lapte de trandafir.

A doua variantă este apa de parfum James Bond 007 Women II, disponibilă în variant de 30 75 şi 50 ml. Acesta vine în completarea parfumului misterios de seară, Women I, prezentat anterior.

Este un parfum proaspăt, de zi, floral, profund feminine având reminiscenţe de şampanie roz, ce capturează spiritul autentic al femeii Bond.

Ultima variantă este apa de parfum James Bond 007 Women III, disponibil în varianta de 30 şi 50 ml, fiind considerat vedeta liniei 007 for Women. Puternic şi având la bază ingrediente rezistente, parfumul completează în mod armonios colecţia pentru femei.

Sticluţa de culoare violet închis a parfumului 007 for Women III se prezintă sub forma unui diamant, cu efect caleidoscopic, ce străluceşte prin reflectarea luminii. Ambalajul exterior este într-o nuanţă intensă de violet, încrustată de pistolul iconic 007.

A doua propunere este gama de parfumuri marca Ketty Perry care este mai bogată decât cea prezentată anterior.

Apa de parfum Katty Perry Mad Potion are o aroma oriental fascinantă.

Este un parfum bogat în note seducătoare de vanilie, iar combinaţia de chihlimbar şi petale de iasomie îi conferă o latură misterioasă şi jucăuşă.

Dacă vrei să te simţi ca o regină, a doua propunere este perfecta pentru tine! Apa de parfum Katy Perry Killer Queen este un parfum persistent şi fermecător prin notele sale de fructe de pădure, bergamotă şi iasomie. Însuşi sticla de prezentare este sub forma unui rubin, iar capacul a unei coroane.

În aceiaşi notă roială se prezintă Apa de parfum Katy Perry Royal Revolution, prezentat ca un parfum floral care te cucereşte din prima. Ultima propunere este Apa de parfum Katty Perry Indi, un parfum seducător care are la bază ceaiul alb şi bergamotul italienesc.

Parfumurile Katty Perry aduc o notă florală garderobei tale, făcându-te să te simţi ca o regină în orice situaţie.

Beyonce a lansat o colecţie de parfumuri, având la bază idea cum că femeile trebuie să se simtă frumoase, puternice, sigură pe ea, ca şi cum ar putea cuceri întreaga lume. Astfel a luat naştere colecţia de parfumuri Heat, disponibile în diferite variante.

Apa de parfum Beyonce Heat este un parfum senzual, o reflexie a carismaticii cântăreţe americane Beyonce. Designul sticlei roşii aduce aminte de formele feminine. Un upgrade al acestei game este Apa de parfum Beyonce Heat Kissed, un parfum sensual cu note de mango şi lychee.

Exotica apă de parfum Beyonce Heat Wild Orchid este potrivită pentru femeile pretenţioase, parfumul amintind de stilul de viaţă al cântăreţei. Este un parfum floral, dată fiind şi compoziţia tropical de orhidee, mure sau cocos.  

Aroma de piper roz şi petale de freesia a Apa de parfum Beyonce Shimmering Heat este potrivită pentru femeile cu o viaţă activă şi zile însorite de vară. Pentru un miros persistent şi floral, îţi prezentăm ultima variant din gama cântăreţei Beyonce, Apa de parfum Beyonce Rise. Este conceput ca un parfum senzual, cu arome subtile de orhidee şi bergamotă italiană care te va însoţi pe parcursul întregi zile.

Parfumurile lansate de Beyonce scot în evidenţă senzualitatea, sensibilitatea şi frumuseţea feminine fiind concepute pentru diferite momente şi evenimente ale zile.

Dacă stilul tău de viaţă este unul mai activ, atunci gama Adidas este potrivită pentru tine. Îţi punem la dispoziţie 4 variante pentru tine, din care să alegi, în funcţie de starea ta şi de moment:

1. Apă de toaletă Adidas Natural Vitality este un parfum floral, fluid, cu arome de fructate de pepene verde.

2. Apă de toaletă Adidas Pure Lightness este un parfum proaspăt, floral, cu note de pepene şi măr, cu un parfum delicat şi elegant.

3. Apă de toaletă Adidas Fun Sensation aduce un parfum floral, fructat şi te va însoţi în toate activităţile.

4. Apă de toaletă Adidas Get Ready te pune pe picioare pentru o nouă aventură, fiind un parfum floral-fructat, cu note de pepene şi portocal brazilian.

Ultima sugestie se opreşte asupra apei de toaletă Playboy, disponibil de asemenea în 4 variante.

1. Apă de toaletă Playboy Sexy, un parfum misterios, cu note orientale care îţi dezvălui feminitatea.

2. Apă de toaletă Playboy Endless Night, create pentru a rezista întreaga noapte.

3. Apă de toaletă Playboy VIP, care este un parfum floral-fructat, care va atrage atenţia celor din jur.

4. Apă de toaletă Playboy Queen of the Game te invită să fii lidera jocului! Aplică-l în fiecare dimineaţă şi setează-ţi ritmul zilei.

Parfumurile Palyboy au câte o variant pentru fiecare femeie. Defineşte-şi stilul si alege varianta care ţi se potriveşte sua poţi să le testezi pe toate, pentru a experimenta stări diferite! Ambalajul elegant şi jucăuş te vor îndemna să faci din parfumurile Playboy un must have al garderobei tale.

 

Sper că topul parfumurile prezentat mai sus te va ajuta să te orientezi în alegerea parfumului pe viitor. Cel mai important este să-l adaptezi stilului tău şi să te simţi confortabil indifferent de momentul zilei. Pentru întreaga ofertă de parfumuri şi nu numai te aşteptăm pe altex.ro la secţiunea parfumuri să consulţi gama de parfumuri pe care ţi le-am pus la dispoziţie. Te aşteptăm!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies