Ultimul episod al serialului “Gulperi” a pozitionat Kanal D pe prima pozitie in topurile televiziunilor din Romania!

Gulperi
Gulperi

#Peste 20% din populatia intregii tari si de la orase, cu ochii pe deznodamantul povestii productiei difuzate de Kanal D

Povestea impresionanta a eroinei serialului “Gulperi” a ajuns aseara la final, telespectatorii, in numar urias, au urmarit deznodamantul povestii impresionante a lui Gulperi. Pe intreaga durata de difuzare a serialului, Kanal D s-a plasat aseara pe primul loc in topurile televiziunilor din Romania, atat pe targetul National, cat si All Urban, cu peste 20% cota de piata, pe fiecare segment monitorizat, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Aproape un milion si jumatate de fani ai serialului “Gulperi” au vizionat aseara Kanal D, in medie, in fiecare minut al difuzarii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Marti, 14 ianuarie, in intervalul orar 20:00 – 24:45, Kanal D s-a clasat pe primul loc, cu 8,4% rating si 21,9% cota de piata, pe targetul National, si 7,8% rating si 20,2% cota de piata, pe targetul All Urban.

Serialul “Ma numesc Zuleyha” continua la Kanal D, telespectatorii il vor putea urmari in fiecare saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Gulperi
Gulperi



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan a Andreei Bănică. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies