Ultimul mesaj al fratelui lui Florin Salam, înainte să moară: „Faceți ceva”

Fratele lui Florin Salam  a murit
Florin Salam împreună cu fratele lui

Ce le-a trimis Nelu Stoian celor dragi înainte să moară, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul a scris mai multe mesaje.

Lumea muzicii este în doliu, după ce fratele lui Florin Salam s-a stins din viață. Nelu Stoian a murit pe patul de spital, după luni de luptă. Înainte de a-și da ultima suflare, bărbatul le-a trimis mai multe mesaje disperate rudelor sale.

După ce a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu peste două luni, familia lui Nelu Stoian a crezut până în ultima clipă că totul va fi bine.

Însă, problemele de sănătate cu care se confrunta în afară de Covid-19 i-au fost fatale.

Internat la Matei Balș, fratele manelistului suferea de diabet și se infectase și cu noul coronavirus. Din spital, bărbatul a început să le trimită mai multe mesaje disperate celor dragi, în care cerea ajutor.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, au fost câteva dintre mesajele transmise.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

La finalul lunii august, Florin Salam a organizat o conferință de presă în care a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său. Artistul a declarat că și-a dorit să îl mute în străinătate, pentru a primi cel mai bun tratament.

„Noi am întrebat cam ce am putea să facem ca să-l facem bine. Să-l ducem în străinătate, cam ce tratament. Prima dată ne-au spus de bani că ne costă foarte mult.

Florin Salam
Florin Salam, conferinta de presa[Sursa foto: Captură YouTube]

Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei... ferească Dumnezeu! Vrem să știm despre el. Să știm absolut orice pentru că noi suntem familia lui. Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro.

Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, spunea Florin Salam în luna august.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies