Ultimul mesaj postat de Christian Sabbagh pe contul personal de Facebook i-a speriat pe admiratorii sai. "Un bebelus a decedat subit! Medicii spun ca e vina parintilor, dar..."

Ultimul mesaj postat de Christian Sabbagh pe contul personal de Facebook i-a speriat pe admiratorii sai.
Ultimul mesaj postat de Christian Sabbagh pe contul personal de Facebook i-a speriat pe admiratorii sai. "Un bebelus a decedat subit! Medicii spun ca e vina parintilor, dar..."

Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D din weekend, trece prin clipe grele dupa ce fiica lui, Anais, a fost internata de urgenta, starea ei de sanatate fiind extrem de rea.

Jurnalistul a povestit pe contul sau de Facebook ca o simpla raceala, asa cum i-au spus medicii ca are Anais, s-a transformat intr-o pneumonie care a facut-o pe micuta lui sa ajunga internata in stare grava.

Sabbagh a postat ulterior, tot pe retelele de socializare, un mesaj revoltator despre un caz de deces al unui bebelus internat in Spitalul din Craiova. "Un bebelus internat la Secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Craiova a decedat, subit.

In acte, medicii s-au scos: stop cardio-respirator- vina parintilor! Nimeni nu mentioneaza ca bietii oameni au fost plimbati de colo-colo, pana ce bebelusul lor a facut pneumonie. Pentru drama acestei familii si a altor mii, nimeni nu a iesit in strada. Oare de ce? Ce poate fi mai important pe lumea asta decat viata unui pui de om?", a scris jurnalistul pe Facebook in urma cu cateva ore, conform StirileKanald.ro.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Christian Sabbagh, veste cumplita: "Copilul meu se afla in stare grava, jur pe Dumnezeu ca..." Avem primele declaratii ale jurnalistului, dupa ce a ajuns cu fetita la spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies