Umblu teleleu

Umblu teleleu
Umblu teleleu

Astazi mi s-a facut pofta de vara. Mi-am dat seama ca mi-as dori o camioneta maaaareee in care sa incap si eu si oricare dintre voi ar vrea, sa plecam intr-o aventura pe cinste.

 

As pleca oricand mi-ar fi dor sa aud marea sau sa simt nisipul sub talpi. As pleca oricand as simti ca ma sufoc, as lasa toate blocurile sa se prabuseasca in urma mea si m-as duce la munte! Piesa mea preferata ar canta in surdina iar copacii ar trece in viteza pe langa mine, intinzandu-si crengile spre mine, incercand sa ma imbratiseze! Şoseaua sa fie libera si scaldata-n soare! Ajunsa in varful muntelui, as sta si as privi imensitatea perfecta care ne inconjoara si as tine timpul 5 minute pe loc, ca sa pot
sa fotografiez peisajul, cu ochii mintii. As adormi in iarba, hipnotizata de mirosul pamantului umed si al florilor.
Cand m-am trezit, mi-am dat seama ca nu am o camioneta si nu sunt nici la munte:)), in schimb mi-am luat niste haine colorate pe mine, cu vibe de vara si am iesit pe strada.
V-am zis in articolul “Oldie but goldie” ca-mi plac lucrurile vechi si ca universul mi le aduce in cale, va amintiti? Ei bine, se pare ca am gasit o camioneta abandonata si ramolita,
nici pe departe ca-n visele mele, dar perfecta pentru…poze:))
Vezi pictorialul complet pe blackwhitestyle.ro.

As pleca oricand mi-ar fi dor sa aud marea sau sa simt nisipul sub talpi. As pleca oricand as simti ca ma sufoc, as lasa toate blocurile sa se prabuseasca in urma mea si m-as duce la munte! Piesa mea preferata ar canta in surdina iar copacii ar trece in viteza pe langa mine, intinzandu-si crengile spre mine, incercand sa ma imbratiseze! Şoseaua sa fie libera si scaldata-n soare! Ajunsa in varful muntelui, as sta si

as privi imensitatea perfecta care ne inconjoara si as tine timpul 5 minute pe loc, ca sa pot sa fotografiez peisajul, cu ochii mintii. As adormi in iarba, hipnotizata de mirosul pamantului umed si al florilor.

Cand m-am trezit, mi-am dat seama ca nu am o camioneta si nu sunt nici la munte:)), in schimb mi-am luat niste haine colorate pe mine, cu vibe de vara si am iesit pe strada.


V-am zis in articolul “Oldie but goldie” ca-mi plac lucrurile vechi si ca universul mi le aduce in cale, va amintiti? Ei bine, se pare ca am gasit o camioneta abandonata si ramolita, nici pe departe ca-n visele mele, dar perfecta pentru…poze :)) 

Vezi pictorialul complet pe blackwhitestyle.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies