Un actor de comedie a murit în vacanţă, la 32 de ani! Ce imagine a postat în urmă cu două zile

Un actor de comedie a murit în vacanţă, la 32 de ani! Ce imagine a postat în urmă cu două zile
Un actor de comedie a murit în vacanţă, la 32 de ani! Ce imagine a postat în urmă cu două zile

Actorul de comedie american, Kevin Barnett, s-a stins din viaţă, marţi, la vârsta de 32 de ani. Starul se afla în vacanţă în Mexic.

Kevin Barnett era cunoscut pentru apariţiile sale în serialele de comedie Rel, Broad City sau The Eric Andre Show. De asemenea, a mai jucat şi în producţiile HBO "Funny as Hell" şi "Top Five". Actorul se afla în vacanţă în Mexic, iar deocamdată nu se ştiu cauzele decesului său.

Citeste si: HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de coșmar. Nimic nu le merge bine- E un dezastru total

Comedy Central, care şi-a adus aminte de contribuţia lui Barnett la Broad City a scris pe Twitter: "A fost un extraordinar actor şi scenarist. Ne va lipsi foarte mult".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În ultima sa postare pe Instagram, în urmă cu două zile, actorul era vesel şi îşi însoţea poza cu următorul text: "În Mexic.

Mi-am cumpărat un pulover. Am fost acuzat de mai multe ori că nu-mi aparţine. În mintea mea tocmai i-am dat unei doamne nişte bani aşa că nu mai mi-e frig. Oricum, stilul greu".

 

Citeşte continuarea pe RTV. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies