Un actor din SUA a fost injunghiat mortal pe strada, in fata sotiei sale: "Nu pot sa cred ca vorbesc despre el la trecut"

Un actor din SUA a fost injunghiat mortal pe strada, in fata sotiei sale:
Un actor din SUA a fost injunghiat mortal pe strada, in fata sotiei sale: "Nu pot sa cred ca vorbesc despre el la trecut"

Un barbat a fost injunghiat mortal in fata sotiei sale in timp ce se plimbau pe strazile din Brooklyn, SUA, a anuntat politia.

Actorul si scenaristul George Caroll, in varsta de 42 de ani, si sotia lui, Christina Romero Caroll, actrita, se indreptau spre un bar cand au intrat in vorba cu un grup de oameni. Cativa indivizi  s-au luat de barbat pentru ca ii privea insistent. 

“Sotul meu a raspuns sec: ma uit”, a povestit Christina, adaugand ca la scurt timp doi barbati l-au atacat cu un cutit.

A fost transportat de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-I salva viata, conform stirilekanald.ro.

“Nu pot sa cred ca vorbesc despre el la trecut”, a declarat femeia, potrivit The Independent.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Maria Ghiorghiu: "Romania, in DOLIU NATIONAL"! Ce tragedie URIASA urmeaza sa se intample!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies