Un actor obsedat de curațenie! Ce facea pe platourile de filmare, din trei în trei ore Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran, cel care l-a interpretat pe Doruk, din "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D

Un actor obsedat de curațenie! Ce facea pe platourile de filmare, din trei în trei ore Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran, cel care l-a interpretat pe Doruk, din
Un actor obsedat de curațenie! Ce facea pe platourile de filmare, din trei în trei ore Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran, cel care l-a interpretat pe Doruk, din "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D

Aseară, cel de-al patrulea sezon al serialului "Totul pentru familia mea" a început în forță și i-a reintrodus pe telespectatori în viața personajelor atât de îndrăgite de publicul larg.

Serialul poate fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Evenimentele încărcate de dramatism au culminat aseară cu moartea lui Doruk, personaj de referință al seriei. Acesta își pierde viața în urma unui teribil accident, iar durerea prietenilor săi și a familiei sale este insuportabilă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Tânăr, chipeș și talentat, Onur Seyit Yaran, cel care a dat viață personajului Doruk, în producția "Totul despre familia mea”, este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia și un adevărat idol în țăriile în care a fost difuzat serialul.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies