Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. „Fără panică!”

Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19
Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19

Acum doar câteva zile, actorul Tom Hanks și soția sa au dat vestea că au contractat infecția cu COVID-19 iar ieri, Idris Elba a anunțat pe contul său de Twitter că a fost testat pozitiv cu Coronavirus.

Starurile de la Hollywood nu sunt ferite de virusul provenit din China. Astfel, acum câteva zile, Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au anunțat printr-o fotografie postată pe Instagram că suferă de Coronavirus, iar în cursul zilei de ieri, Idris Elba a făcut anunțul că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19
Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19

Citeste si: Atenție și la „pandemia” de obezitate. De ce nu este de glumit cu kilogramele în plus! Anca Bejan, în dialog cu medici specialiști  

Acesta a acționat extrem de responsabil. După ce și-a anunțat fanii, prin intermediul unei postări pe contul său de Twitter, că se simte bine și că, până acum, nu a avut simptome, a informat internauții că a decis să intre în autoizolare.

Actorul Idris Elba a îndemnat oamenii să stea acasă

De asemenea, pe lângă toate explicațiile regăsite în postarea actorului, acesta i-a sfătuit pe oameni să se autoizoleze la domiciliu, să sa în casă și, mai mult decât orice, să nu se panicheze.

Idris Elba, considerat cel mai sexy bărbat al anului 2018, a explicat că va posta noutăți în legătură cu starea lui de sănătate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Testele pentru coronavirus pot fi efectuate în 8 centre medicale, din care trei în Bucureşti

„În această dimineață am testat pozitiv Covid 19.

Mă simt bine, nu am avut simptome deloc, dar m-am autoizolat imediat cum am aflat despre posibila mea expunere la virus. Rămâneți acasă și fiți pragmatici. Vă voi ține la curent cu modul în care decurge situația. Fără panică!”, a declarat Idris Elba, pe contul său Twitter.

Primele vedete infectate cu COVID-19 au fost Tom Hanks și soția sa

În timpul filmărilor în Australia, Tom Hanks a anunțat, printr-o postare pe Instagram, că el și soția sa, Rita Wilson, au contractat infecția cu Coronavirus.

De asemenea, ei au rămas în carantună, în Australia, pe coasta de Est.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Hello, folks. @ritawilson and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!

O postare distribuită de Tom Hanks (@tomhanks) pe

Citeste si: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au luat măsuri radicale pentru prevenirea CORONAVIRUSULUI



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Actrița Olga Kurlyenko, depistată cu coronavirus! Care au fost primele simptome

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies