Un băiețel în vârstă de patru ani din Kiev este căutat inclusiv în România, după ce a dispărut brusc: „Bunica lui a murit”

Baietel disparut
Baietel disparut din Ucraina

Ce a transmis mama copilului după ce băiețelul în vârstă de patru ani a dispărut pe data de 10 martie 2022.

De câteva zile, pe rețelele de socializare circulă un anunț cu privire la dispariția unui băiețel în vârstă de patru ani din Kiev.

Vestea că părinții copilului nu mai știu nimic de el s-a răspândit rapid. Părinții lui Sasha Zdanovic, un copil în vârstă de patru ani, au anunțat că de șase zile nu mai știu nimic de el, așa că a început să fie căutat inclusiv în taberele de refugiați din România.

Românii s-au mobilizat rapid și au încercat să ajute cu cât mai multe informații cu privire la un posibil loc în care micuțul ar fi putut ajunge. A fost indicată inclusiv o casă de copii din județul Prahova, însă autoritățile au dezmințit această informație.

„La noi nu au ajuns decât copii instituţionalizaţi, orfani înainte de război”, a declarat Alexandru Bocioacă, drector DGASPC Prahova, în subordinea căruia se află casa de copii din Băicoi.

De altfel, în această casă de copii se află un alt băiețel din Ucraina, pe nume Sașa, în vârstă de 9 ani.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Gest emoționant făcut de un om al străzii pentru refugiații din Ucraina: „O lecție de solidaritate”

Potrivit anunţului postat de Anna Yakhno (posibil mama băieţelului), „copilul a dispărut în timpul evacuării din 10.03 din teritoriul ocupat de trupele ruse în regiunea Kiev, evadând prin Nipru cu o barcă împreună cu bunica sa, doi câini şi alte 6 persoane. Din păcate bunica lui Sasha a murit, barca a fost găsită. Copilul era singurul care purta vestă de salvare”.

Citeste si: O fetiță refugiată din Ucraina i-a lăsat un mesaj sfâșietor unei românce după ce i-a lăsat animalul de companie în grijă: „Atâta durere nu am simțit”

Familia speră acum într-o minune și îl caută pe copil în taberele de refugiați, iar mulți cred că, în tot haosul creat micuțul ar fi putut fi preluat de către cineva și transportat în Republica Moldova sau în România.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Copilul disparut din Ucraina
Copilul disparut din Ucraina este cautat de sase zile[Sursa foto: Facebook]

Mama copilului a primit o mulțime de fotografii cu copii refugiați

Numele băieţelului căutat acum de familia sa este Sasha Zdanovic şi locuia împreună cu rudele sale în raionul Vyshgorod, în apropiere de Kiev.

 

„Le mulţumesc tuturor celor care îşi arată îngrijorarea faţă de situaţia noastră. Primesc o grămadă de mesaje din diferite ţări. Am citit tot.

O mulţime de informaţii false. Sasha NU a fost găsit din 13.03”, scrie Anna Yakhno pe contul său de Facebook.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies