„Un bărbat romantic.” Manuela Lupașcu, declarații despre relația cu Alex Leonte

„Un bărbat romantic.” Manuela Lupașcu, declarații despre relația cu Alex Leonte
„Un bărbat romantic.” Manuela Lupașcu, declarații despre relația cu Alex Leonte

De aproape un an Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio și au mers fiecare pe drumul lui. Se pare că acum amândoi se află în relații diferite, iar artista urmează să își strângă bebelușul în brațe în scurt timp.

Chiar dacă Theo Rose s-a angajat mai rapid într-o altă relație, Alex Leonte nu a pierdut nici el timpul, iar acum și-a găsit fericirea în brațele Manuelei Lupașcu. Iată ce relație au și ce a spus tânăra despre partenerul său.

Citește și: “Să vedem cum merg lucrurile mai departe.” Cu cine și-a refăcut viața Alex Leonte, după despărțirea de Theo Rose

Manuela Lupașcu, detalii despre relația cu Alex Leonte

Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. Cu toate că la început, internauții considerau că noua iubită a dansatorului este doar un înlocuitor, acum o acceptă și le susțin relația.

Manuela Lupașcu și-a deschis sufletul în fața tuturor și a menționat că niciunul dintre cei doi nu s-a ascuns, atunci când a venit vorba despre ceea ce este între ei, dar își doresc ca unele aspecte să rămână private

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Da, este adevărat (n.r. că formează un cuplu cu Alex Leonte), dar astfel de detalii nu își au sensul să fie discutate în public, în presă. Dacă Alex este un bărbat romantic? Sunt lucruri pe care vreau să le păstrez doar pentru noi doi", a declarat creatoarea de conținut, potrivit Click.

Manuela Lupu, declarații despre relația cu Alex Leonte
Manuela Lupu, declarații despre relația cu Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre despărțirea de Alex Leonte

Cu toate că în momentul în care au decis să se despartă, Alex Leonte și Theo Rose nu și-au dorit să dea atât de multe detalii, în urmă cu câteva luni, artista a mărturisit că singurul regret pe care îl are este că nu a încheiat relația la momentul potrivit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„E ciudat să spun chestia asta. S-a terminat cu anxietatea, simt că sunt unde trebuie să fiu, că mi s-a umplut un gol. Eu nu mă feresc, spun absolut tot, simt că asta trebuia să se întâmple. Am fost hotărâtă că vreau să fac schimbarea asta, lucrurile s-au întâmplat foarte frumos. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea. A fost grea separarea de Alex, pentru că noi am crescut împreună și a fost greu.

Am trecut prin faze dureroase, dar cred că ăla a fost și prețul că n-am avut curajul să oprim chestia asta când trebuia. Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune, noi am fost foarte buni prieteni, discutam absolut orice, am fost sprijin real unul pentru altul. Noi și acum ne putem baza unul pe altul, au fost cinci ani de zile, noi ne raportăm acum normal unul la altul.
Cred că lucrurile trebuiau oprite de dinainte. Noi am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate si prietenie, de asta s-a și terminat așa frumos. Au fost multe presiuni puse pe amândoi, mai ales pe el, pentru că toată lumea se aștepta să iasă scandal.”,
a declarat Theo Rose într-un podcast.

Manuela Lupu, declarații despre relația cu Alex Leonte
Manuela Lupu, declarații despre relația cu Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose are probleme de graviduțe. Vedeta a cerut sfatul fanilor din mediul online



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Theo Rose, primele fotografii cu burtica! Artista a dezvăluit numele băiețelului ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies