Un concurent de la Puterea Dragostei a fost descalificat! "Nu vă port ură, vă port milă!"

Un concurent de la Puterea Dragostei a fost descalificat!
Un concurent de la Puterea Dragostei a fost descalificat! "Nu vă port ură, vă port milă!"

Decizie surpinzatoare pentru Manu, concurentul de la Puterea Dragostei! A fost descalificat pentru încărcarea regulamentului!

În gala eliminatorie de duminică, prezentatoarea emisiunii Cristina Mihaela a făcut anunțul total surprinzător pentru telespectatori, dar și pentru concurenții casei.

Echipa de producție de la Puterea Dragostei a descalificat concurentul Manu pentru neprezentare la filmări!

Dragi concurenți, în urma evenimentelor petrecute în această săptămână, am luat următoarea decizie. Având în vedere că Manu a refuzat să participle la filmări în repetate rânduri, nu s-a integrat în acest colectiv și nu a putut face făță rigorilor acestui show, începând din această seară el nu mai este concurent Puterea Dragostei.”

, a conchis prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Scene ca în filmele de groază între Andrada și Adriana de la Puterea Dragostei! "O omoooooor!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei a făcut testul de sarcină! Robert, reacție incredibilă! „Iubitul meu s-a supărat...”

Pentru că a vrut să dea o explicație pentru cele înțâmplate la Puterea Dragostei, Manu, cu numele său real Emanuel Alexi,  a transmis un mesaj pe contul sau de socializare pentru a lămuri întreagă situație.

O EXPERIENȚĂ UNICĂ ️💔 Îmi vine să plâng însă a fost cea mai bună decizie pentru mine. Îmi pare rău pentru voi fiindcă am văzut că te mii de mesaje de susținere și că te voturi am primit.

V-am făcut, timp de o săptămănă, diminețile mai frumoase și poate mai puțîn frumoase însă le-am trăit și eu la maxim împreună cu voi. Vreau să mulțumesc în primul rând lui Dumnezeu, familiei mele care a fost mereu ălături de mine, Staff-ului pentru șansa care mi-au oferit-o să mă cunoască mai bine lumea, cu bune și cu mai puțin bune, lui @cristinamdorobantu cea mai frumoasă prezentatoare TV din România, tuturor concurenților indiferent de cum s-au terminat lucrurile și nu în ultimul rând vouă, oamenilor care m-ați susținut și celor care m-ați bârfit dar să știți că nu vă port ură, vă
port milă și îmi folosiți pentru a fi mai puternic pe zi ce trece.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Aș avea multe de povestit.. fiindcă nu contează timpul căt am stat, contează marca pe care a lăsat-o și pe care voi ați lăsat-o în mine, oameni buni și frumoși de acasă... Sper să-mi înțelegeți decizia și să mi-o respectați. Dacă v-am intrat la suflet înseamnă că deja am căștigat “premiul” din această competiție frumoasă și unică. Poate această despărțire este doar un “La Revedere” 😊 niciodată nu se șție, doar Dumnezeu le știe pe toate.

Cu drag Manu, Manu Alexito. Pur și simplu, mulțumesc. @kanald @putereadragosteiro” a încheiat Manu mesajul pentru fanii pe care și i-a creat în cadrul emisiunii difuzate de Kanal D.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manu Alexito (@manualexito)



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Doinița Oancea, dezvăluiri despre iubitul său! Actrița și-a dorit mereu ceva serios de la o relație: „Lucrurile s-au întâmplat neașteptat și e bine.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies