Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite
Un concurent de la Puterea dragostei, alături de fostele sale iubite

Imaginea i-a uimit pe fanii acestuia.

Apariție incredibilă la început de an. O fostă concurentă de la Puterea dragostei s-a afișat cu fostul său iubit.

Raluca Munte, cea care a format un cuplu cu Ricardo pentru câteva luni, și-au petrecut primele zile ale anului 2020 împreună, deși Ricardo formează un cuplu cu Deea, de câteva săptămâni.

Însă surpriza cea mare abia acum vine, căci cei doi au avut-o alături și pe Manuela, concurenta care i-a declarat război deschis lui Ricardo, după ce au format un cuplu câteva zile.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, însărcinată? Cum a apărut în emisiune

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Bogdan Mocanu pentru Andra la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei. ”Cum să nu-l iubești”

Cei trei au petrecut sărbătorile de iarnă împreună cu alți concurenți din casa Puterea dragostei și, din câte se pare, Raluca Munte a trecut peste neînțelegerile cu Ricardo, după ce l-a amenințat că îl va da în judecată.

„Acum il învața Raluca Munte noi strategii!”, a fost unul dintre comentariile din dreptul imaginii care circulă pe grupurile de susținere.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Puterea Dragostei: Ricardo a luat foc când a auzit ce a spus Raluca

Ricardo de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj dur Ralucăi, după ce aceasta a încălcat în luna iunie pactul de a nu mai vorbi despre relația lor. Apoi, concurentul a făcut dezvăluiri incendiare din relația lor.

„Adică eu sunt băiat cu tine, îți fac canal de Youtube, îți fac canal de Youtube să mai faci și tu bani, ți-l monetizez, te învăț cum să faci după te rogi de mine, mă ameninți să nu mai zic nimic despre tine, mă

ameninți că-mi faci, că mă dai în judecată. Păi gata că m-ai scos din sărite!

Faci vlog-uri despre mine și vorbești prostii! O să fac și eu vlog și o să spun tot adevărul despre tine! Ce, te-am terfelit noi? Păi ai meritat asta, ți-ai făcut-o cu mâna ta. Tu te-ai făcut singură de râs în față la țara asta. Tot tu ai tupeu să mai vorbești despre mine prin vlog și să spui că eu te-am terfelit.

Păi asta ai meritat, și nu te-am terfelit că nu am făcut vlog pentru că ai sunat și m-ai amenințat că mă dai în judecată! Păi dă-mă în judecată că o să fac vlog acum! Chiar m-ai scos din sărite cu vlog-urile tale tâmpite!”, a spus Ricardo pe pagina lui de Youtube, vizibil enervat de ceea ce a spus Raluca.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Adina Buzatu, 5 sugestii de vestimentații pentru petreceri!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies