„Un copil orfan de mamă. Aș fi vrut doar atât, să mai stea puțin.” Iuliana Tudor, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale! Cea care i-a dat viață a stat 43 de ani în scaun cu rotile!

„Un copil orfan de mamă. Aș fi vrut doar atât, să mai stea puțin.” Iuliana Tudor, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale! Cea care i-a dat viață a stat 43 de ani în scaun cu rotile!
„Un copil orfan de mamă. Aș fi vrut doar atât, să mai stea puțin.” Iuliana Tudor, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale! Cea care i-a dat viață a stat 43 de ani în scaun cu rotile!

Iuliana Tudor a vorbit cu lacrimi în ochi despre mama sa.

Iuliana Tudor, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară, și-a întristat fanii în urmă cu două săptămâni cu un anunț sfâșietor pe rețelele de socializare: cea care i-a dat viață s-a stins la vârsta de 70 de ani, lăsând în urma sa o durere de nedescris. Ulterior, vedeta a preferat să păstreze discreția cu privire la trecerea în neființă a mamei sale.

Acum, însă, invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, Iuliana Tudor și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce a însemnat pierderea mamei sale pentru ea.

Iuliana Tudor a vorbit despre decesul mamei sale

Citește și: „Cu adâncă tristețe.” Iuliana Tudor, mesaj dureros pe rețelele de socializare! Vedeta este profund îndurerată de evenimentele care s-au petrecut în viața sa

Iuliana Tudor, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale! Cea care i-a dat viață a stat 43 de ani în scaun cu rotile!
Iuliana Tudor și mama sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Tudor. ”Am fost lăsată și singură, plângeam de nu mai puteam pentru că stăteam singură.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iuliana Tudor a povestit despre ziua în care mama sa a trecut la cele veșnice.

Femeia nu a putut părăsi această lume până când nu a văzut-o pe fiica sa.  

Mihai Morar: Cine mai ești atunci când rămâi fără un părinte ?”

Iuliana Tudor: Un copil orfan de mamă, dar niciodată singură. Aș fi vrut doar atât, să mai stea puțin.(...) Am primit un telefon, era medicul mamei mele, prin care mi se spunea că a intrat în stop cardiac.

Am făcut atunci aproximativ 15 minute până la spital. Am ajuns și era în viață, dar după ce m-a auzit, inima s-a oprit. Probabil, așa gândesc eu, m-a așteptat.”, a povestit vedeta de televiziune.

Mama Iulianei Tudor și-a petrecut 43 de ani în scaun cu rotile

Iuliana Tudor, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale! Cea care i-a dat viață a stat 43 de ani în scaun cu rotile!
Mama Iulianei Tudor [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iuliana Tudor are numai cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață și care a învățat-o lecții importante în viață, printre care iubirea, respectul și puterea de a merge mai departe. Femeia și-a petrecut ultimii 43 de ani din viață în scaun cu rotile.

Mihai Morar: Mama ta, de la vârsta de 27 de ani, până în clipa în care s-a stins din viață, a trăit în scaun cu rotile.

Iuliana Tudor: 43 de ani de suferință, pe care însă nu a tratat-o ca pe o boală, ca pe o problemă. Să îi încarce pe cei din jur, niciodată.  Având modelul ăsta foarte aproape, și eu am dobândit această valoare, care este forța interioară. Forța interioară, întotdeauna, este cea care te poate salva din orice prăpastie. Important este să o cauți, e vorba de un act de voință.

Boala ei a fost cumva norocul meu pentru că m-a obligat cumva să tratez o persoană la modul absolut normal. O persoană cu un handicap major. Revin acum la momentul de durere pe care îl trăiesc, de când ea nu mai e. Așa spunea ea: Dar cât o să stăm să ne jelim? Viața merge mai departe. Mă străduiesc din toată inima să fac asta pentru ea. ”, a mărturisit Iuliana Tudor.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Orice costum popular, indiferent din ce zonă a țării, bate orice brand!” Maria Cârneci a vorbit despre costumele populare și despre iubirea față de acestea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies