„Un coș de gunoi plin cu murături, s-au fleșcăit efectiv.” Gabriela Cristea, foc și pară în mediul online! Vedetei i s-au stricat murăturile

„Un coș de gunoi plin cu murături, s-au fleșcăit efectiv.” Gabriela Cristea, foc și pară în mediul online! Vedetei i s-au stricat murăturile
„Un coș de gunoi plin cu murături, s-au fleșcăit efectiv.” Gabriela Cristea, foc și pară în mediul online! Vedetei i s-au stricat murăturile

Gabriela Cristea este foarte supărată pentru că i s-au stricat murăturile.

Gabriela Cristea împărtășea în urmă cu ceva timp pe pagina sa de Facebook rețeta sa de murături asortate. Acum, însă, prezentatoarea TV a fost nevoită să le dea urmăritorilor săi o veste tristă în legătură cu murăturile pe care le-a pus cu speranța că vor ieși foarte bune.

De ce i s-au stricat murăturile Gabrielei Cristea

Citește și: „Pentru aplicarea fondului de ten folosesc un burețel. Îl spăl cu o bucată de săpun pentru că dacă-l spălați cu săpun lichid nu se spală așa bine.” Trucurile de frumusețe ale Gabrielei Cristea!

Citește și: „Dacă vreți, plăcinta asta puteți să o faceți și de dulce. Eu o să o fac de post.” Rețeta de plăcintă cu cartofi și ceapă caramelizată a Gabrielei Cristea. Un preparat de post gustos și ușor de făcut!

În cadrul videoului postat pe pagina sa de Facebook, vedeta își anunță urmăritorii că un borcan plin cu murături s-a stricat.

Alături de Tina, prietena sa și doamna care o ajută la treburile casnice, Gabriela Cristea a făcut haz de necaz, fiind totuși dezamăgită de faptul că a fost nevoită să arunce murăturile la coșul de gunoi. Ulterior, însă, vedeta și soțul său au identificat adevărata problemă care a dus la această risipă alimentară: capacul borcanului în care au fost puse murăturile nu se închide cum trebuie. Nu este însă pentru prima dată când bruneta pățește așa ceva, anul trecut confruntându-se, de asemenea, cu această problemă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gabriela Cristea: Trebuie să vă povestim ce am pățit. Am pus mai multe borcane cu murături și am zis că este momentul să desfacem unu. Uite, îl desface Tina. Ce am pățit măi, Tina ?”

Tina: Cred că nu am fost cuminți.

Gabriela Cristea: Da, că cică dacă faci dragoste cu soțul...”

Tina: Adică un borcan nu e bun și patru au fost bune .”

Gabriela Cristea: N-am făcut dragoste decât o dată. De patru ori ne-a abținut și o dată nu ne-a mai ieșit.

Aia e. Am desfăcut zeama, care nu e băloasă. Un coș de gunoi plin cu murături, s-au fleșcăit efectiv. Problema este că, în borcanul ăsta, anul trecut am avut probleme. Anul trecut am pus castraveți în el și s-au stricat castraveții .”

Tavi Clonda: Nu prinde borcanul bine. Trebuie să îl aruncăm. Luăm altul. ”, a fost dialogul dintre Gabriela Cristea, Tavi Clonda și Tina, surprins de către prezentatoarea TV și postat pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Cristea, foc și pară în mediul online! Vedetei i s-au stricat murăturile. Care este motivul?
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Să îl țineți mai mult timp la frigider, până se îngheață bine.” Rețeta de salam de biscuiți a bunicii Gherghina. Un preparat delicios, simplu și ușor de făcut!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies