Un cunoscut designer a murit la 46 de ani. Premierul a transmis condoleante

Un cunoscut designer a murit la 46 de ani. Premierul a transmis condoleante
Un cunoscut designer a murit la 46 de ani. Premierul a transmis condoleante

David Delfin a murit după o bătălie nemiloasă cu cancerul. Designerul spaniol avea 46 de ani.

Premierul spaniol Mariano Rajoy şi-a exprimat condoleanţele pentru dispariţia lui Delfin, duminică. Rajoy a scris, într-o telegramă trimisă familiei lui Delfin, că "acesta a fost unul dintre cei mai carismatici şi creativi designeri de modă din Spania", arătând totodată că "a lăsat o moştenire incomparabilă".

Născut în Malaga, David Delfin a fondat un studio în Madrid in 2001. Un an mai târziu, el s-a făcut remarcat drept unul dintre cei mai provocatori designeri ai Spaniei, conform rtv.ro.

David Delfin a câştigat mai multe premii internaţionale şi a câştigat şi premiul naţional pentru design de modă din Spania, în 2016, pentru "dezvoltarea propriului univers avangardist".



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adina Alberts iti spune totul despre corectia labiilor mici si mari

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies