Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții. La ce riscuri se expun persoanele care fac acest lucru

Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții
Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții

Doctorul Viktor Ivanovik, devenit viral pe TikTok, a explicat tuturor de ce nu trebuie sărutate niciodată persoanele dragi care nu mai sunt în viață.

Medicul din Republica Moldova a devenit foarte cunoscut pe rețelele de socializare, asta după ce a început să publice tot felul de filmulețe în care explică urmăritorilor aspecte în ceea ce privește sănătatea. Specialistul are, până la acest moment, aproape 300 de mii de urmăritori pe TikTok, lucru care dovedește că este foarte apreciat.

Recent, pe rețeaua de socializare a apărut un filmuleț în care explică de ce nu este bine să fie sărutați morții atunci când sunt conduși pe ultimul drum.

Citeste si: Justin Bieber suferă de sindromul Ramsay Hunt, care i-a provocat paralizie facială. Care sunt cauzele acestei tulburări neurologice

Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții
Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții[Sursa foto: TikTok]

Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții

Doctorul Viktor Ivanovik a spus că persoanele care au trecut pe lumea cealaltă nu trebuie să fie niciodată sărutate, chiar dacă poate multora li se pare un mod normal de a-și lua rămas-bun de la cei dragi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Niciodată nu săruta pe cel răposat! 9 ore după deces, țesutul corpului începe să se descompună. Bacteriile corpului în stare de descompunere prind să iasă la suprafață. Factori de risc: pierderea mirosului, practic în totalitate!”, a scris medicul Viktor Ivanovik, pe contul personal de TikTok.

Citeste si: Loredana Chivu s-a operat după ce a pierdut lupta cu kilogramele. “Nu am avut dureri. Chiar a fost decizia corectă pentru mine"

Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții
Un cunoscut doctor explică de ce nu trebuie sărutați morții[Sursa foto: TikTok]

Cum au reacționat fanii după ce au văzut explicațiile medicului

Videoclipul cu explicațiile Viktor Ivanovik a devenit viral în mediul online, astfel că reacțiile nu au întârziat să apară.

Mulți au apreciat sfaturile acestuia și au recunoscut faptul că nu au ținut cont niciodată de aceste aspecte.

„Mi-am pupat tatăl și aș mai face-o de un milion de ori! Pot să pierd și gustul și mirosul, este tatăl meu!", "Sincer, nu cred că rezistă cineva să nu își pupe părintele pe mână sau frunte ultima oară. Eu am pupat mâna tatălui meu pentru ultima oară", "Este greu când te desparți de cineva drag.

Spre exemplu un copil, mamă, tată, frate, etc. Poate aveți dreptate științific, dar într-o asemenea situație e greu", "Cele mai bune sfaturi de care sunt 100% satisfăcut și le respect", au fost doar câteva dintre comentariile internauților, publicate pe contul de TikTok al doctorului Viktor Ivanovik.

@viktor.ivanovik

 

♬ الصوت الأصلي- malakzahraobeidat



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Periajul corect al dinților la copii. Ghid practic pentru părinți despre cum să îți ajuți micuțul să-și mențină un zâmbet sănătos și strălucitor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies