Un cunoscut medic specialist in boli de nutritie nu crede in detox: "Este o prostie, bineinteles! Este incercarea oamenilor moderni de a-si cumpara pasapoarte spre nemurire fara sa-si impuna niciun fel de restrictii!"

Un cunoscut medic specialist in boli de nutritie nu crede in detox:
Un cunoscut medic specialist in boli de nutritie nu crede in detox: "Este o prostie, bineinteles! Este incercarea oamenilor moderni de a-si cumpara pasapoarte spre nemurire fara sa-si impuna niciun fel de restrictii!"

Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie, a dezvaluit ca nu exista toxine, drept urmare curele de detoxifiere a organismului sunt inutile.

In ultima perioada curele de detoxifiere au devenit foarte populare printre cei care isi doresc sa isi curete corpul de toxine. Medicul Simona Tivadar sustine, intr-un interviu acordat life.ro, ca aceste cure sunt inutile fiindca nu exista toxine in corp, tot ce dauneaza organismului nostru fiind eliminat natural.

Descoperire incredibila: dietele detox sunt o pierdere de timp si bani! Uite de ce spun cercetatorii asta!

Intrebata ce este detox-ul, Tivadar a raspuns:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“O

prostie, bineinteles. Este incercarea oamenilor moderni de a-si cumpara pasapoarte spre nemurire fara sa-si impuna niciun fel de restrictii. Cu alte cuvinte, in loc sa aiba o alimentate normala, civilizata in fiecare zi, in care sa aiba grija la orele de masa si la ce manânca, prefera sa manânce pe apucate la covrigariile si patiseriile din colt, la fasfood-ul de pe strada, la cateringul mai mult sau mai putin bun.
si, din când in când, simt nevoia sa faca un „bine” corpului lor si sar din masura de a mânca numai tâmpenii si mizerii, intr-o extrema despre care ei isi imagineaza ca e benefica. Evident, este o prostie. Asa cum masa lor e o prostie, asa si aceste masuri extreme sunt la fel. Mai ales ca, dupa cum stiti, retetele sunt din cele mai diferite: unii considera ca este „detox” sa manânce ovaz, orz, secara, altii iaurt si fructe, altii argila albastra, altii sa bea sucuri de legume”.

Simona Tivadar sustine ca studiile au aratat ca nu exista toxine. “Fiecare are o alta definitie a detoxului si, bineinteles, ca orice pseudostiinta care lucreaza cu certitudini si convingeri, acest pretins procedeu de curatare a organismului s-a raspândit, fiind sustinut si propagat de pseudonutritionisti sau de oameni fara pregatire medicala care au gasit astfel un instrument foarte bun de a câstiga bani...

si nu e de mirare, fiindca toata lumea este fascinata de nemurire si de viata fara de moarte si de sanatate vesnica. in primul rând sa spunem ca nu exista detox, pentru ca nu exista toxine.... Tocmai ce s-a luat un Premiu Nobel pentru medicina la sfârsitul lui 2016 pentru un studiu care demonstreaza ca celula „se curata”, daca vreti sa spunem asa, de catre ea insasi! Nu exista o formula chimica a acestor toxine, ca nu le denumeste nimeni specific, fiind numite toxine, asa, generic si misterios.
Nu se cunoaste toxina x sau toxina y…
”, a incheiat Tivadar.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies