Un cutremur de magnitudine 6,7 a avut loc in apropiere de Bodrum! Doi oameni au murit si 200 au fost raniti

Un cutremur de magnitudine 6,7 a avut loc in apropiere de Bodrum! Doi oameni au murit si 200 au fost raniti
Un cutremur de magnitudine 6,7 a avut loc in apropiere de Bodrum! Doi oameni au murit si 200 au fost raniti

Un cutremur de magnitudine 6,7 a fost înregistrat în noaptea de joi spre vineri în apropiere de Bodrum în sud-vestul Turciei, a anunţat Institutul geologic american (USGS). Seismul a făcut doi morţi în insula grecească Kos din Marea Egee, potrivit agerpres.ro.

Epicentrul cutremurului de pământ, care a avut loc la 1.31 ora locală vineri (22.31 GMT joi), s-a aflat la 10 km sud-est de oraşul de coastă Bodrum în Turcia şi la 16,2 km est de Kos în Grecia.

Cutremurul a fost puternic resimţit pe coastele din vestul Turciei şi în special în oraşul Bodrum, precum şi în insulele greceşti învecinate din Marea Egee. 

Două persoane au fost ucise vineri în Insula Kos din Marea Egee în timpul "cutremur foarte puternic" ce a avut loc în largul coastei insulei greceşti.

200 de persoane au fost ranite, scrie wowbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A murit la 23 de ani. Una dintre cele mai frumoase femei din Columbia si-a gasit sfarsitul tragic intr-o sala de fitness

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies