Un desert de toamna usor si delicios: dovleac cu miere si nuca

Un desert de toamna usor si delicios: dovleac cu miere si nuca

Dovleacul copt cu miere si nuca este un preparat la indemana tuturor si ce este important, se face repede.

Ingrediente pentru 2 persoane
- 400 g dovleac
- 50 g nuci
- 20 g miere de albine
- scortisoara

Mod de preparare
Spalati dovleacul, taiati-l pe jumatate si scoateti semintele. Presarati-l cu scortisoara si nuca tocata grosier apoi il coaceti in cuptorul incins la 200°C timp de 40-50 minute, pana se rumeneste usor.
Serviti dovleacul caldut sau rece, cu miere de albine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte