Un designer român a îmbrăcat o supervedetă pentru premiile Oscar! ”Nu am cum să nu fiu mândră”

Un designer român a îmbrăcat o supervedetă pentru premiile Oscar! ”Nu am cum să nu fiu mândră”
Un designer român a îmbrăcat o supervedetă pentru premiile Oscar! ”Nu am cum să nu fiu mândră”

O creatoare de modă din Arad a reușit, din nou, să fie prezentă prin creațiile sale pe covorul roșu de la decernarea premiilor Oscar din acest an, designerul Mona Felba fiind solicitată de o supervedetă de la Hollywood pentru o rochie care să fie memorabilă.

Creatoarea de modă Mona Felba din Arad a știut dintotdeauna că va face ceva măreț în viață iar duminica trecut s-a remarcat și mai mult datorită unei actrițe și producătoare de la Hollywod, Tamara Henry, care a purtat o creație de-a designerului arădean tocmai pe covorul roșu de la decernarea Oscarurilor.,

Citeste si: Momentul adevărului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cătălin Botezatu a intrat în posesia dovezii și lămurește situația cu Bianca Rus!

Citeste si: Incepe Bucharest Fashion Week!

Citeste si: Peste 40 de designeri vor fi prezenţi la cea de-a 28 a ediţie a Bucharest Fashion Week

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După cum ne-a obișnuit în ultimii ani Premiile Oscar au găsit-o Tamara Henry din nou pe covorul rosu, și, din nou, într-o creatie a designerului arădean Mona Felba.

Rochia verde pe care supervedeta de la Hollywood a purtat-o a fost remarcată de mai toți cei de la eveniment, cu atât mai mult cu cât s-a mulat perfect pe corpul bine întreținut al frumoasei regizor.

Designerul arădean Mona Felba a îmbrăcat-o pentru al șaselea an la rând pe actrița Tamara Henry pentru Oscar. Creatoarea şi-a început colaborarea cu vedeta americană după ce logodnicul ei, regizorul de filme documentare Steven Barber, i-a propus Monei Felba o colaborare în 2014.

Mona Felba o îmbracă a șasea oară pentru Oscar

”Nu am cum să nu fiu mândră când sunt opțiunea Tamarei Henry pentru al șaselea an când vine vorba de Premiile Oscar. Noi colaborăm adeseori, ea îmi cere un anumit fel de rochie, iar eu, în câteva zile, i-o și livrez”, ne-a spus designerul Mona Felba.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit creatoarea de modă, Tamara Henry a apelat la ea și cu alte ocazii în afara Oscarurilor.

”Mi-a mai cerut rochii și pentru premierele de film la care a fost invitată, vorbim, normal, de premierele de la Hollywood. În plus, o văd și extrem de mulțumită de cum colaborăm, de prețurile pe care le am – mult mai mici decât designerii de pe acolo – și de fiecare dată îmi trimite mesaje video în care îmi mulțumește. Iar asta contează pentru mine mai mult decât orice”, ne-a mai spus creatoarea de modă Mona Felba.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies