Un fost concurent de la Puterea dragostei, tată?! Femeia pe care o iubit-o este însărcinată pentru prima dată

Jador tata
Jador tata

Ce spune fostul concurent despre zvonurile care au apărut în mediul online, după ce a petrecut sărbătorile de Paște cu tânăra.

De mai multe zile, grupurile de la Puterea dragostei au primit o informație incredibilă despre unul dintre foștii concurenți de-ai emisiunii.

Potrivit unor apropiați de-ai lui Jador, Georgiana, fosta sa iubită, ar fi însărcinată cu artistul. Cei doi s-au despărțit de mai mult timp, însă gurile rele susțin că sunt în continuare împreună și că ar urma să devină părinți peste numai câteva luni.

Contactat, Jador a dezvăluit că este posibil ca Georgiana să fie însărcinată, dar că nu este el tatăl copilului și că nu mai are nicio treabă nici cu Georgiana și nici

cu Ella, iar acum este mai preocupat de carieră decât de viața personală. Cu toate acestea, îi dorește tot binele din lume fostei sale iubite, de care îl leagă multe amintiri frumoase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

După ce Ella a petrecut câteva săptămâni în România cu Jador, concurenta a revenit în Turcia și a dezvăluit că este extrem de dezamăgită că l-a pierdut în favoarea Georgianei.

Citeste si: Ce făcea Bianca de la Puterea dragostei, înainte să devină cunoscută: „Imediat după liceu”

jador si ella
jador si ella


Zilele trecute, Ella a dezvăluit cu lacrimi în ochi că și-ar fi dorit să aibă un copil cu Jador și să formeze o familie cu el, însă au decis de comun acord să fie doar amici și să nu continue relația.

Citeste si: Povestea secretă de iubire dintre o concurentă de la Puterea Dragostei și un Războinic de la Exatlon

BOMBĂ! Bat clopote de nuntă pentru Jador?! „O să se însoare.” Cine este norocoasa?

Incredibil! Potrivit apropaților, bat clopte de nuntă pentru Jador. Solistul este pregătit să se căsătorească. Avem toate detaliile!

Georgiana este prima mare dragoste a lui Jador, solistul care a pus pe jar mii de fane cu aparițiile sale din propriile-i videoclipuri.

Cum se spune că prima mare dragoste nu se uită niciodată, acesta este și cazul celor doi. Surse din apropierea solistului au mărturisit că Georgiana a rămas cea mai importantă femeie din viața solistului, mai ales că aceștia au petrecut sărbătorile pascale împreună, acasă la părinții lui Jador.

Citeste si: Bombă de ultim moment în casa „Puterea Dragostei”. S-au despărțit, deși o ceruse în căsătorie

Mai mult decât atât, solistul este pregătit să facă pasul cel mare și să se căsătorească, iar mireasa ar fi nimeni alta decât Georgiana Elisei, femeia care va fi tot timpul alături de solist, care a avut încredere în el și talentul său, atunci când Jador nu era cunoscut de atâția oameni.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Fotografii INCREDIBILE! Un concurent ''Puterea dragostei'' filmat in PAT cu doua femei in acelasi timp! FOTO

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies