Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei...
Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

Alex Oianu a atacat-o și el pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce s-a aflat că a făcut videochat și a jucat în filme pentru adulți.

Alex Oianu a aflat și el de scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. După ce s-a aflat că tânăra concurnetă a făcut videochat, în mediul online au apărut să circule imagini care i-au mirat și mai tare pe fani. Concurenta cea mai iubită a emisiunii a fost și protagonistă în filmele pentru adulți, iar clipurile au fost redistribuite de mai multe ori de telespectatorii fideli, cărora nu le venea să creadă că s-a lăsat surprinsă în asemenea ipostaze.

Fostul concurent Adrian Iancu a publicat pe pagina lui câteva mesaje în care o acuza pe Bianca de la Puterea Dragostei că le-a criticat e celelalte fete care a făcut videochat, deși și ea făcuse același lucru. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, actriță în filmele pentru adulți! Încă o lovitură pentru frumoasa brunetă, după ce s-a aflat că a făcut videochat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Alex Oianu o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei

Alex Oianu a văzut imaginile cu Bianca și a redistribuit mesajul de pe Instagram pe care l-a publicat Adrian Iancu și a adăugat și el câteva cuvinte jignitoare la adresa concurentei care a fost îndrăgostită de el.

„Bravo, Adriane, sper ca mamele și toate femeile ce m-au înjurat să vadă de fapt ceea ce am vrut eu de fapt să arăt, adevărata față a acestei preaminunate ființe. Fata aceaste se dădea cuminte și îndrăgostită de unul și de altul pe la tv și ea de fapt voia ceea ce vedeți cu toții. Exact cum a spus și Adrian, dacă în continuare nu vedeți anumite lucruri, înseamnă că trăiți degeaba”, a transmis Alex Oianu, pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Reacţia cutremurătoare a lui Livian după ce a văzut imaginile cu Bianca, la videochat! "Tată, te rog, nu le arăta"

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies