Un medic socheaza: Orice tip de cancer se poate vindeca in 16 saptamani!

Un medic socheaza: Orice tip de cancer se poate vindeca in 16 saptamani!
Un medic socheaza: Orice tip de cancer se poate vindeca in 16 saptamani!

Intr-un interviu nu foarte recent, dr. Leonard Coldwell a facut o afirmatie uimitoare si anume ca "toate tipurile de cancer, impreuna cu toate celelalte tipuri de boli cronice sunt bazate pe stres emotional si mental si ele pot fi vindecate in mai putin de 16 saptamani, prin tratamente holistice."

 

Intr-un interviu nu foarte recent, dr. Leonard Coldwell a facut o afirmatie uimitoare si anume ca "toate tipurile de cancer, impreuna cu toate celelalte tipuri de boli cronice sunt bazate pe stres emotional si mental si ele pot fi vindecate in mai putin de 16 saptamani, prin tratamente holistice."
“Din experienta mea, orice tip de cancer se poate vindeca intre 2 si 16 saptamani.
La fel de adevarat este si ca orice doctor cu experienta, stie ca aceasta boala se poate vindeca instant, un fenomen cunoscut sub denumirea de vindecare spontana. Exista si o carte scrisa de un autor, care prezinta mai multe cazuri de acest gen. Asta inseamna ca se poate, iar noi trebuie doar sa gasim o cale sa reusim sa accesam acest lucru. De asemenea, vindecari au loc si in anumite locatii sfinte, dar acest lucru nu se intampla intotdeauna din cauza locului ci datorita convingerilor si optimismului pacientilor.
Secretul vindecarii sta in reglarea nivelului pH-ului. In momentul in care scapi de starea acida (acidoza) si toxicitate interna ridicata, corpul devine alcalin si imbogatit cu oxigen. Acest lucru il poti face prin adoptarea unei diete vegane si consumul unor sucuri “verzi” bogate in clorofila, calciu natural si minerale. Acela este momentul cheie, momentul in care corpul tau devine alcalin, atunci cancerul este stopat.
Poate dura cateva zile sau cateva saptamani, dar cu siguranta acesta va fi oprit. Practic tu vei aduce organismul la un pH vindecator, undeva in jurul valorii de 7,5.
De exemplu Dr. Martin din Germania, utilizeaza o metoda inedita de oxigenare a sangelui si de alcalinizare a organismului. Acesta foloseste o aparatura medicala performanta care filtreaza sangele. Sangele pacientului bolnav va fi filtrat si oxigenat, practic i se elimina orice urma de toxina din el..
Este de fapt un dopaj, dar un dopaj legal ce-ti va face corpul alcalin.
In Italia, Dr. Tullio Simoncini a vindecat toate tipurile de cancer cu bicarbonat de sodiu. Dr. Simoncini este autorul “ Cancer is a Fungus”- Cancerul este o ciuperca- iar in urma cercetarilor a ajuns la concluzia ca celulele anormale sunt tinute impreuna de o ciuperca, iar ciuperca nu poate exista intr-un mediu alcalin.
Prin tratamentul sau cu bicarbonat de sodiu, ciupercile sunt atacate si cancerul este eliminat.
Eu unul merg pe premisa: Daca natura a creat o problema, natura va crea si solutia. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, inseamna ca nu este nevoie nici azi( medicamentele chimice).
Daca tu ca medic vrei sa ajuti pe cineva, informeaza-l si spune-i ca aceasta boala poate fi eliminata foarte repede – Eu personal i-as recomanda imediat sa treaca la o dieta raw-vegana sau cel putin vegana.
In ziua de azi exista o multime de reviste si carti care te pot ajuta sa gasesti retete si care te pot invata despre acest gen de hrana, sunt extrem de multe informatii pe internet, filmulete….si multe altele. De asemenea, daca nu exista afectiuni ale rinichilor, as recomanda sa se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adaugi jumatate de lingurita de sare de Himalaya. Corpul nostru are nevoie de sare pentru a-si indeplini functiile.
Avem nevoie de energie, iar energia este produsa intr-un mediu cu salinitate suficienta.”
DgbdNNfotwM
Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Intr-un interviu nu foarte recent, dr. Leonard Coldwell a facut o afirmatie uimitoare si anume ca "toate tipurile de cancer, impreuna cu toate celelalte tipuri de boli cronice sunt bazate pe stres emotional si mental si ele pot fi vindecate in mai putin de 16 saptamani, prin tratamente holistice." 

“Din experienta mea, orice tip de cancer se poate vindeca intre 2 si 16 saptamani. La fel de adevarat este si ca orice doctor cu experienta, stie ca aceasta boala se poate vindeca instant, un fenomen cunoscut sub denumirea de vindecare spontana. Exista si o carte scrisa de un autor, care prezinta mai multe cazuri de acest gen. Asta inseamna ca se poate, iar noi trebuie doar sa gasim o cale sa reusim sa accesam acest lucru. De asemenea, vindecari au loc si in anumite locatii sfinte, dar acest lucru nu se intampla intotdeauna din cauza locului ci datorita convingerilor si optimismului pacientilor. 

Secretul vindecarii sta in reglarea nivelului pH-ului. In momentul in care scapi de starea acida (acidoza) si toxicitate interna ridicata, corpul devine alcalin si imbogatit cu oxigen. Acest lucru il poti face prin adoptarea unei diete vegane si consumul unor sucuri “verzi” bogate in clorofila, calciu natural si minerale. Acela este momentul cheie, momentul in care corpul tau devine alcalin, atunci cancerul este stopat. Poate dura cateva zile sau cateva saptamani, dar cu siguranta acesta va fi oprit. Practic tu vei aduce organismul la un pH vindecator, undeva in jurul valorii de 7,5.

De exemplu Dr. Martin din Germania, utilizeaza o metoda inedita de oxigenare a sangelui si de alcalinizare a organismului. Acesta foloseste o aparatura medicala performanta care filtreaza sangele. Sangele pacientului bolnav va fi filtrat si oxigenat, practic i se elimina orice urma de toxina din el.. Este de fapt un dopaj, dar un dopaj legal ce-ti va face corpul alcalin. 

In Italia, Dr. Tullio Simoncini a vindecat toate tipurile de cancer cu bicarbonat de sodiu. Dr. Simoncini este autorul “ Cancer is a Fungus”- Cancerul este o ciuperca- iar in urma cercetarilor a ajuns la concluzia ca celulele anormale sunt tinute impreuna de o ciuperca, iar ciuperca nu poate exista intr-un mediu alcalin. Prin tratamentul sau cu bicarbonat de sodiu, ciupercile sunt atacate si cancerul este eliminat. 

Eu unul merg pe premisa: Daca natura a creat o problema, natura va crea si solutia. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, inseamna ca nu este nevoie nici azi( medicamentele chimice ). 

Daca tu ca medic vrei sa ajuti pe cineva, informeaza-l si spune-i ca aceasta boala poate fi eliminata foarte repede – Eu personal i-as recomanda imediat sa treaca la o dieta raw-vegana sau cel putin vegana. In ziua de azi exista o multime de reviste si carti care te pot ajuta sa gasesti retete si care te pot invata despre acest gen de hrana, sunt extrem de multe informatii pe internet, filmulete….si multe altele. De asemenea, daca nu exista afectiuni ale rinichilor, as recomanda sa se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adaugi jumatate de lingurita de sare de Himalaya. Corpul nostru are nevoie de sare pentru a-si indeplini functiile. Avem nevoie de energie, iar energia este produsa intr-un mediu cu salinitate suficienta.” 



Sursa: Secretele.ro, autor Cristian Iacov

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies