„Un nepot de care să te bucuri.” Cum a reacționat mama Geta, după ce a aflat că Getuța va aduce pe lume un copil

„Un nepot de care să te bucuri.” Cum a reacționat mama Geta, după ce a aflat că Getuța va aduce pe lume un copil
„Un nepot de care să te bucuri.” Cum a reacționat mama Geta, după ce a aflat că Getuța va aduce pe lume un copil

Familia Sterp devine din ce în ce mai mare, după ce fiecare dintre copii și-a găsit marea iubire și s-a pus la casa lui. Ileana și Culiță au deja copii, iar acum a venit și rândul celor mici.

Iancu Sterp și Denisa încă au o relație și se iubesc foarte mult, dar Getuța și soțul ei deja au format o familie, iar în scurt timp vor deveni părinți pentru prima dată.

Citește și: “Dacă eram atât de bună pentru tine, cealaltă nu exista.” Mama Geta a postat un mesaj cu subînțeles pentru fostul ei soț!

Mama Geta, mesaj de suflet după ce s-a aflat de sarcina fiicei sale

Getuța a vrut să țină secret că este însărcinată, dar mama Geta a scăpat această informație, care, ulterior, s-a vehiculat pe rețelele de socializare.

Mama Geta este foarte activă pe rețelele de socializare și are o comunitate foarte mare de oameni care o urmăresc și o apreciază. Ea a publicat un clip video prin intermediul căruia își susține latura de mamă și bunică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mesajul pe care l-a transmis are legătură și cu faptul că fiica ei este însărcinată în două luni și a subliniat faptul că familia este cea mai importantă, iar odată cu trecerea timpului, cei mai importanți sunt copii și nepoții.

„Pe primul loc e familia.

Nu faceți nimic, măi fraților, vă dați seama, ajungeți la bătrânețe și dacă nu aveți o mângâiere, un nepot, un copil de care să te bucuri, ce să faci?", este mesajul publicat de mama Geta pe Instagram.

Geta Sterp, o fată specială pentru Ovidiu Neveu

Geta Sterp va rămâne mereu o fată specială în inima lui Ovidiu Neveu și i-a transmis felicitări pentru faptul că va aduce pe lume un copil.

El a spus că de acum fiecare are viața lui, dar el o va simpatiza în continuare.

„Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu. De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare.

Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața”, a spus Ovidiu Neveu, în emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: „Foștii ei nu și-ar fi dorit să mă cunoască.” Philip de la Puterea Dragostei a făcut marele pas



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor.” De ce s-a despărțit, de fapt, Mama Geta de tatăl copiilor săi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies