Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

divorț, showbizul autohton, ioana chișiu, nick chișiu, ioana chișiu și nick chișiu
divorț, showbizul autohton, ioana chișiu, nick chișiu, ioana chișiu și nick chișiu

Un nou divorț zguduie showbiz-ul autohton, de data aceasta fiind vorba despre cuplul format din Ioana Chișiu și Nick Chișiu.

Nick Chișiu și Ioana Chișiu au reprezentat unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbizul autohton, iar divorțul lor a picat ca un trăsnet. Din căsnicia lor durabilă, cei doi foști amorezi au două fetițe superbe, dar se pare că nu mai formează un cuplu de luni bune.

Citeste si: Divorț bombă în showbiz! Divorțează după cinci ani de mariaj

Un nou divorț zguduie showbizul autohton

Apropiații cuplului format din Ioana Chișiu și Nick Chișiu au mărturisit că aceștia nu mai sunt într-o relație de foarte mult timp. Dacă stăm să analizăm conturile amândurora de pe rețelele sociale, această ipoteză este confirmată de absența fotografiilor în care cei doi apar împreună.

divorț, showbizul autohton, ioana chișiu, nick chișiu, ioana chișiu și nick chișiu
divorț, showbizul autohton, ioana chișiu, nick chișiu, ioana chișiu și nick chișiu

Totodată, de Anul Nou Ioana și Nick Chișiu au petrecut separat și se spune că celebra vloggeriță a apărut alături de noul său iubit, un tânăr extrem de bogat, despre care se crede că ar fi milionar.

Internauții și fanii cuplului bănuiesc că toată această situație apărută între Ioana și Nick va duce la divorț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

“Din toamnă, ea nu a mai postat nicio poză cu el şi nici de Sărbători nu au fost împreună. Ioana a făcut Revelionul în Egipt, iar el a stat acasă cu fetele.

De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poză cu soția lui, doar cu fetele. De câteva luni nu mai poartă verigheta,” au dezvăluit apropiații cuplului pentru Cancan.

Citeste si: Andreea Bălan se gândește să îi mai dea o șansă lui George Burcea? Vedeta a mărturisit totul public: „Este important ca...”

Ioana Chișiu l-ar fi părăsit pe soțul ei, Nick, pentru un bărbat mai tânăr

Totodată, internauții au observat faptul că Ioana Chișiu și soțul său, Nick Chișiu, s-au răcit extrem de tare și nu au mai postat fotografii împreună, așa că un bărbat mai vocal a decis să o confrunte pe faimoasa vloggeriță din showbizul autohton.

divorț, showbizul autohton, ioana chișiu, nick chișiu, ioana chișiu și nick chișiu
divorț, showbizul autohton, ioana chișiu, nick chișiu, ioana chișiu și nick chișiu

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bărbatul a acuzat-o pe Ioana Chișiu că frumusețea sa este datorată bărbatului mai tânăr cu care ar avea o aventură și, implicit, banilor acestuia. „Dovada vie că un bărbat mai tânăr și cu mulți bani te poate face mai frumoasă decât erai,” a comentat utilizatorul Instagram.

Totuși, replica Ioanei Chișiu nu a întârziat să apară, șatena infirmând totul. Aceasta a explicat că nu banii sunt cei care i-au modificat aspectul, ci pacea interioară a ajutat-o să arate mult mai bine.

“Silviu, asta e de la liniștea sufletească ce ți-o oferă cineva, pace, dragoste, respect, înțelegere, atenție,” a răspuns Ioana Chișiu.

Citeste si: Despărțire de ultim moment în showbiz! Și-au spus adio, deși voiau să mai facă un copil!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies