Un nou sezon „Invitatul de 12”, cu Cosmin Cernat, începând din 21 iulie, pe Kanal D2 și Radio Imp

Un nou sezon „Invitatul de 12”, cu Cosmin Cernat, începând din 21 iulie, pe Kanal D2 și Radio Imp
Un nou sezon „Invitatul de 12”, cu Cosmin Cernat, începând din 21 iulie, pe Kanal D2 și Radio Imp

Începând de duminică, 21 iulie, telespectatorii Kanal D2 și ascultătorii Radio Impuls vor putea urmări un nou sezon al emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat. Ca si pana acum, emisiunea va fi difuzată simultan pe radio si TV, în fiecare duminică, de la ora 12:00.

„Invitatul de 12” este un talk show relaxat, ce aduce în prim-plan poveștile de viață și carieră ale unor invitați speciali. Emisiunea poartă amprenta inconfundabilă a realizatorului și prezentatorului Cosmin Cernat, cunoscut pentru abilitatea sa de a crea un dialog captivant și autentic.

Printre primii invitați care vor avea ocazia să stea față în față cu Cosmin Cernat în acest nou sezon se numără Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 9:00, și Radu Andrei Tudor, prezentatorul emisiunii NEWSTIME de la Kanal D2.

Aceștia, alături de alți artiști apreciați, vedete TV, influenceri și personalități de interes, vor răspunde invitației la dialog și se vor dezvălui așa cum nu au mai făcut-o până acum, oferind publicului perspective inedite asupra vietii lor.

Îmi doresc ca fiecare ediție a emisiunii să fie o întâlnire plină de emoție și autenticitate, în care invitații să se simtă liberi să împărtășească cele mai frumoase și sincere momente din parcursul lor.

Abia aștept să pornesc în această nouă călătorie alături de telespectatori și ascultători ”, a declarat Cosmin Cernat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu ratați întâlnirea cu „Invitatul de 12”, în fiecare duminică, de la ora 12:00, pe Kanal D2 și Radio Impuls. Emisiunea promite să aducă în casele voastre conversații autentice și memorabile, sub îndrumarea unui intervievator de excepție, Cosmin Cernat.

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ginul tonic: top 5 moduri de preparare și cum trebuie servit corect

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Ce pensie are Silviu Prigoană, la 60 de ani. Decizia pe care a primit-o după recalculare


Cookies