Un nou trend in dietele de slabit. Laxativele

Un nou trend in dietele de slabit. Laxativele
Un nou trend in dietele de slabit. Laxativele

Un nou trend infricosator in dietele pentru pierderea rapida in greutate este abuzul de laxative.

47% dintre femei au inceput sa foloseasca aceasta metoda in incercarea de a pierde din greutate mancand in continuare ceea ce doresc.

Cele mai multe dintre aceste femei nu stiu ca utilizarea excesiva a acestor tablete este foarte daunatoare pentru sanatatea lor, dar sunt dispuse sa-si supuna organismul la astfel de masuri drastice pentru a scadea in grutate.

Principala problema pentru organism este pierderea de apa rapida, care provoaca deshidratarea.

Expertii spun ca aceasta metoda de slabire poate functiona pe termen scurt, dar provoaca o mare problema pe termen lung si anume deteriorarea intestinului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

53% dintre femei ar opta pentru o tehnica de pierdere rapida in greutate, chiar daca exista studii care arata ca aceastea au un impat negativ  asupra sanatatii.

Sunt multe femei care incearca sa scape de greutatea nedorita optand pentru diete lichide, boluri de cereale pentru mai multe mese sau consumul de alimente pentru copii.

Un urias procent  dintre femei a incercat cel putin o data o dieta chiar daca nu aveau nevoie de asta. 45% au ales sa incerce diete, incurajate fiind de diverse celebritati, influentate de povestile acestora de success.

Mesajul este sa te gandesti in primul rand la sanatatea ta.

Da, se poate sa ai ceva kilograme in plus, dar incearca sa le pierzi incet si constant Orice dieta rapida perturba ritmul natural al corpului si acest lucru nu este niciodata un lucru sanatos..  

Sursa: www.femalefirst.co.uk



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies