„Un om matur gândește altfel.” Detaliul care ar fi prezis gestul pe care l-a făcut vărul lui Culiță de a-și pune capăt zilelor

„Un om matur gândește altfel.” Detaliul care ar fi prezis gestul pe care l-a făcut vărul lui Culiță de a-și pune capăt zilelor
„Un om matur gândește altfel.” Detaliul care ar fi prezis gestul pe care l-a făcut vărul lui Culiță de a-și pune capăt zilelor

Tragedia din familia lui Culiță Sterp ar fi putut fi evitată! Ionică se confrunta cu anumite probleme psihice.

În familia lui Culiță Sterp a avut loc o tragedie fără margini. Vărul artistului, Ionică, în vârstă de 30 de ani, și-a pus capăt zilelor în urma unei decepții din dragoste. Cea care l-a găsit pe bărbat împușcat în cap a fost chiar mama acestuia, care a sunat la 112. În momentul în care au venit echipajele speciale, medicii nu au mai avut ce să facă decât să confirme decesul.

Motivul pentru care vărul lui Culiță și-a pus capăt zilelor

Citește și: Tragedie fără margini în familia lui Culiță Sterp! Vărul artistului și-a pus capăt zilelor

Motivul pentru care vărul lui Culiță și-a pus capăt zilelor
Motivul pentru care vărul lui Culiță și-a pus capăt zilelor[Sursa foto: wowbiz]

Ionică, vărul lui Culiță, era un tânăr în vârstă de 30 de ani care a suferit o decepție în dragoste.

Acesta s trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de o fată, iar atunci când partenera lui a decis să se despartă, Ionică nu a mai putut suporta durerea cauzată de această despărțire. Astfel, bărbatul a recurs la un gest de-a dreptul tragic.

Cu ajutorul unui pistol cu airsoft, Ionică și-a pus capăt zilelor, împușcându-se în cap. Vărul lui Culiță i-a trimis un mesaj fostei partenere, chiar înainte să recurgă la acest gest.

Fata, însă, a văzut mesajul prea târziu, când Ionică își pierduse deja viața. Cea care l-a găsit mort a fost chiar mama sa, femeia alertând imediat autoritățile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce spun criminologii despre gestul pe care l-a făcut vărul lui Culiță Sterp

Citește și: „Nu ne-am gândit o secundă că nu se mai întoarce.” Ileana Sterp a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul în care tatăl ei a plecat de acasă

Ce spun criminologii despre gestul pe care l-a făcut vărul lui Culiță Sterp
Ce spun criminologii despre gestul pe care l-a făcut vărul lui Culiță Sterp[Sursa foto: fre]

Deși familia nu a putut preveni acest tragic eveniment, specialiștii în domeniu susțin că există o serie de semne care le-ar fi putut da de gândit în comportamentul bărbatului.

”De regulă, apare o apatie și o detașare față de viața în familie, viața de la serviciu, o îndepărtare de colegi, de membrii familiei și o izolare. Comportamentul acesta, dacă cei apropiați știu care este motivul lui, îl pot ajuta pe cel aflat în depresie cu o consiliere psihologică sau adoptarea într-un anume grup cu excursii plimbări, posibilitatea cunoașterii unor alte

persoane cu care ar putea forma un cuplu poate preveni un astfel de gest. Dacă cei apropiați îl ignoră, îl lasă să își rezolve singur problema, atunci putem avea de-a face și cu astfel de gesturi suicidare", a precizat el. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Criminologul Dan Antonescu a vorbit în exclusivitate cu jurnaliștii WOWbiz.ro despre sinuciderile din dragoste și despre comportamentele care i-ar fi putut îngrijora pe membrii familiei lui Culiță.

De regulă, sinuciderile din dragoste le întâlnim la adolescenți. Acolo operează acea amplificare a unui eșec și mai ales unul în dragoste, dacă este prima dragoste sau a doua dragoste. Tânărul respectiv are impresia că viața nu-și mai are rostul, deși până la bătrânețe ar avea tot timpul să își găsească perechea ideală.

Fie că vorbim de femei, fie că vorbim de bărbați rezultatul este același. Foarte multe fete au făcut astfel de gesturi, dar și băieți. La oamenii maturi, trecuți de 30 – 40 de ani, gesturile acestea se întâlnesc mai rar. Este foarte posibil ca despărțirea respectivă să fie combinată cu o altă decepție sau cu o jignire, o traumă psihică asociată cumva iubirii, probleme fizice sau comportamentul inadecvat al unuia dintre parteneri ce a dus la ruperea relației. Când își pierde adevărata dragoste, consideră că nu își mai are rost viața. Un astfel de gest presupune și o anume labilitate psihică pentru că un om matur gândește altfel, analizează mai profund și poate concluziona că o despărțire nu înseamnă neapărat sfârșitul vieții.",   a explicat Dan Antonescu, pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Fiecare om trebuie să-și urmeze cursul vieții.” Logodnica lui Culiță Sterp a plecat singură în vacanță! Ce a spus despre acest subiect, pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies