„Un om violent cu animalele, pentru mine, un cretin.” Lia Bugnar, mesaj dur

„Un om violent cu animalele, pentru mine, un cretin.” Lia Bugnar, mesaj dur
„Un om violent cu animalele, pentru mine, un cretin.” Lia Bugnar, mesaj dur

Lia Bugnar nu este de acord ca oamenii să fie cruzi față de animale, după ce în urmă cu puțin timp, opt câini au fost uciși la o stână din Arad, iar autoritățile au deschis un dosar penal în acest caz.

În ciuda înființării Poliției Animalelor, din nefericire, în țara noastră cazurile în care animalele sunt bătute sau ucise nu au dispărut. În urmă cu puțin timp, a avut loc un caz la Arad, care arată lipsa de umanitate a unor criminali de animale.

Citește și: „Este absurd din punctul meu de vedere.” Ce i s-a întâmplat Liei Bugnar, după ce polițiștii i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală

Lia Bugnar condamnă violențele asupra animalelor

Lia Bugnar este una dintre persoanele care apără drepturile animalelor și îi taxează dur pe cei care sunt cruzi cu ele. Ea, la rândul ei, are animale de companie pe care le iubește foarte mult și nu înțelege cum unii oameni pot fi atât de duri încât să le ucidă.

„Am un câine și două pisici.

Un om violent cu animalele e, pentru mine, un cretin, fără nuanțe. Și, de asemenea, un om care ar merita orice fel de tortură”, a declarat Lia Bugnar în exclusivitate pentru FANATIK.

Pe lângă acestea, actrița a și scenarista a scris și câteva texte pentru o piesă de teatru, numită „Câine cu om, câine fără om”, care vorbește despre acest subiect sensibil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Povestea „Câinele meu Iago”, creată de Lia, nu i-a dat mari bătăi de cap, cu toate că a avut niște emoții având în vedere respectul și admirația pe care le are față de regizorul Radu Afrim.

Citește și: “Ne-am îndrăgostit.” Lia Bugnar, mărturisiri despre relația de prietenie pe care o are cu Marius Manole

Lia Bugnar, mesaj dur pentru cei care chinuie animalele
Lia Bugnar, mesaj dur pentru cei care chinuie animalele[Sursa foto: Instagram]

Lia Bugnar a scris pentru piesa de teatru „Câine cu om, câine fără om”

Actrița a fost întrebată dacă a întâmpinat vreo dificultate în scrierea poveștii pentru Afrim, iar ea a spus că a fost foarte intimidată, în momentul în care a fost contactată de regizor.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Sincer? Singura greutate a fost intimidarea care m-a pălit atunci când Radu Afrim mi-a cerut să scriu pentru el. E un om pe care îl admir enorm. M-am trezit brusc că vreau să scriu foarte bine, ori asta nu mă ajută niciodată. Eu trebuie să scriu pur și simplu. Trebuie să scriu fără ambiții care să mă bruieze.Până la urmă, m-a mai îndemnat o dată Radu să mă apuc totuși de scris, că nu-i mare dramă dacă nu-mi iese.

Așa că mi-am venit în fire și am scris firesc și ușor ca de obicei. Subiectul – cățelul meu Iago – e unul acut pentru mine, mă obsedează momentul din viitor când n-o să-l mai am, dar nu-l refuzi pe Afrim, că nu-l refuzi. E Radu Afrim. Spectacolul nu l-am văzut, mi-e frică. Radu poate să-ți taie fășii din suflet cu bisturiul, mai ales pe un așa subiect”, a
spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar, mesaj dur pentru cei care chinuie animalele
Lia Bugnar, mesaj dur pentru cei care chinuie animalele[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Niciun fel de pregătire actoricească” Ce a declarat Lia Bugnar despre Theo Rose



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

“Este mai bine să mergi pe burtă.” Lia Bugnar, dezvăluiri despre partenera de viață a lui Anghel Damian

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

,,Nu i-au dispărut calitățile.” Lia Bugnar, despre fostul ei iubit, Anghel Damian

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies