Un pastor le-a interzis femeilor sa mai poarte lenjerie intima in biserica. Motivul e halucinant!

Un pastor le-a interzis femeilor sa mai poarte lenjerie intima in biserica. Motivul e halucinant!
Un pastor le-a interzis femeilor sa mai poarte lenjerie intima in biserica. Motivul e halucinant!

Reverendul Njohi, pastorul bisericii “Lord’s Propeller Redemption” din Dandora, o suburbie saraca a capitalei Kenyei, le-a interzis enoriaselor sa mai vina la slujba de duminica purtand lenjerie intima.

El le-a interzis enoriaselor sa mai vina la slujba de duminica purtand lenjerie intima, pe motiv ca este un semn de necredinta, deoarece oamenii trebuie sa fie ”liberi in trup si spirit sa il primeasca pe Hristos”. Pastorul a mai spus si ca Dumnezeu patrunde mai usor in trupurile credincioaselor. El le-a spus enoriaselor care se incapataneaza sa vina purtand lenjerie intima ca vor suferi ”consecinte amare”, noteaza ibtimes.co.in. in plus, el l-a cerut mamelor sa-si verifice fiicele inainte de a veni la biserica.

Localnicii nu au fost nici pe departe incantati de noua regula. In timpul unei nopti, biserica a fost vandalizata si jefuita. in plus, oamenii l-au luat cu forta pe pastor si l-au dus la politie, cerand ca acesta sa fie condamnat pentru imoralitate.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Mihai Voropchievici, despre cutremure! Ce spune numerologul despre un posibil seism puternic: "Se poate calcula ziua cutremurului"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies