Sezonul rece te indeamna sa vrei sa consumi cat mai multe mancaruri calde. Aceasta supa este perfecta pentru un pranz hranitor.
Ingrediente
2 cani cu supa de legume
400 grame de rosii, taiate cubulete
2 cani cu boabe de fasole neagra
Un cartof dulce mediu, curatat si taiat cubulete
½ cana de dovleac
½ cana de ceapa tocata
2 catei de usturoi
O lingurita de condimente (coriandru, pudra de chilli si turmeric)
O lingura de ulei de cocos
Sare si piper dupa gust
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Mod de
1. Caleste ceapa si usturoiul si ardeiul gras intr-o oala, in putin ulei, pana cand se inmoaie.
2. Adauga cartoful dulce, rosiile si supa de legume si fierbe la foc mic, timp de 30 de minute sau pana cand cartoful dulce e bine gatit.
3. Opreste focul si lasa mixul la racit, inainte sa-l pui in blender. in functie de cat de omogena vrei sa fie supa si de tipul de blender pe care il ai, mixeaza intre 20 si 60 de secunde.
4. Muta totul inapoi in oala, adauga boabele de fasole, mixul de mirodenii si dovleacul. Da focul mare pana cand mixul ajunge in punctul de fierbere, apoi redu intensitatea si lasa la foc mic inca 10-15 minute.
5. inainte de servire, orneaza cu doua felii de avocado, o lingurita de iaurt, pune cateva frunze de coriandru proaspat si un praf de chilli.