Un profet indian, previziuni CUTREMURATOARE despre Romania: "Vine al treilea mare razboi... prabusirea natiunii romanesti"

Un profet indian, previziuni CUTREMURATOARE despre Romania:
Un profet indian, previziuni CUTREMURATOARE despre Romania: "Vine al treilea mare razboi... prabusirea natiunii romanesti"

Predictiile profesorului indian R.A. Gupta Swami, doctor in istoria religiilor si maestru spiritual, ne dadea o speranta, dupa ce a vizitat Romania in urma cu cativa ani. Iata ce spunea R.A. Gupta Swami, in 2004.

"Din Bucovina se va ridica un om plin de o mare credinta in Dumnezeu si bun, care va fi tare ca o stanca. Totodata, el va fi o mana de fier, un om foarte intelept si drept, de nimeni cunoscut asa pana la acea data. El va opri ca prin miracol prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta ca sa ajunga in fruntea statelor de pe glob.

Romania va ajunge astfel cu ajutorul lui, in scurt timp, la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica."

Profetia teribila a parintelui Paisie Aghioritul- Incepe Al Treilea Razboi Mondial: “Rugati-va neincetat!”

Prabusirea natiunii romanesti, vizibila cu ochiul liber

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Clarvazatoarea de la Colectiv loveste din nou! Profetia Mariei Ghiorghiu despre Romania in 2017: "Viitorul al doilea Ierusalim"

"El

va opri ca prin miracol prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta ca sa ajunga in fruntea statelor de pe glob." "Prabusirea natiunii romanesti" e vizibila cu ochiul liber- mai ales in aceste zile de mare rusine "mondiala" pe care le traim- si intr-adevar se simte nevoia unui miracol care sa ne ridice si sa ne spele de zoaiele in care am alunecat (oarecum si pe mana noastra, mana care a pus stampila pe foaia de vot).

Clarvazatoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv face un anunt TRAGIC pentru ROMANIA: "Urmeaza randuiala, un cutremur si Razboiul Tare"

Sursa



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies