Un Rolex de colectie a fost vandut la o licitatie cu o suma colosala! Uite cat s-a luat pe el!

Un Rolex de colectie a fost vandut la o licitatie cu o suma colosala! Uite cat s-a luat pe el!
Un Rolex de colectie a fost vandut la o licitatie cu o suma colosala! Uite cat s-a luat pe el!

La Monaco, o casa de licitatie, a scos la vanzare mai multe ceasuri, bijuterii speciale si genti Hermes.

"Vedeta" acestei licitatii a fost un ceas Rolex Oyster Daytona "Paul Newman" din 1969 ce are un cadran alb si negru. Acest ceas "tip panda" a fost cumparat de catre un colectionar cu incredibila suma de 336.600 de euro, fiind un record absolut pentru un ceas Rolex.

El a reusit sa doboare recordul unui alt ceas, vandut anul trecut cu 83.600 de euro. Ceasul era tot un Rolex Daytona "Paul Newman", tot alb si negru, dar din 1965.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Care este secretul cornulețelor perfecte? Bunica Emilia de pe TikTok l-a dezvăluit! „Prăjiturile astea uscate sunt bune că le ții într-o cutie metalică și le păstrezi mai multe zile.”

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies