„Un sandwich e mai scump decât un zbor low-cost.” Dan Negru a lăsat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kanal D este revoltat de prețurile de la noi din țară

„Un sandwich e mai scump decât un zbor low-cost.” Dan Negru a lăsat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kanal D este revoltat de prețurile de la noi din țară
„Un sandwich e mai scump decât un zbor low-cost.” Dan Negru a lăsat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kanal D este revoltat de prețurile de la noi din țară

Prezentatorul TV a postat pe rețelele de socializare un mesaj referitor la prețurile din aeroporturile din România. Acesta nu a mai putut să se abțină și a scris mesajul cu puțin timp înainte de a pleca spre Grecia.

Dan Negru este un cunoscut prezentator TV din România, foarte activ pe rețelele de socializare, unde își menține legătura cu urmăritorii săi. El abordează subiecte diverse în mediul online și nu ezită să își exprime opinia despre situații din țară. Într-un mesaj recent, Dan Negru a vorbit despre prețurile exorbitante dintr-un aeroport din București.

Citește și: “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” împlinește astăzi un an de la prima difuzare; Care este bilanțul celui mai simplu și îndrăgit quiz show din istoria televiziunii, la Kanal D

Dan Negru, mesaj dur pe rețelele de socializare

Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit fanilor despre experiența sa la Aeroportul Otopeni din București. În timp ce se pregătea să zboare spre Grecia, el a intrat într-un magazin pentru a cumpăra mâncare și băuturi și a fost șocat de prețurile exorbitante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dan Negru a fost uimit să descopere că o sticlă de apă costă 8,50 de lei, iar un sandwich era mai scump decât un bilet de avion low-cost. În mesajul său, prezentatorul TV a subliniat că statul nu poate controla lăcomia, dar ar trebui să ia măsuri pentru a opri astfel de practici neloiale, deoarece banii nu pot cumpăra totul.

„Un zbor din București până la Salonic-Grecia costă cât trei (3) litri de apă plată în aeroportul Otopeni. Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei…Noi între noi ne furăm. În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decât un zbor cu un avion low-cost. Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie.De

un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți într-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta”,
a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, mesaj dur pe rețelele de socializare
Dan Negru, mesaj dur pe rețelele de socializare[Sursa foto: Facebook]

Care este părerea lui Dan Negru despre jocurile de noroc

Dan Negru a abordat și alte subiecte în ultima perioadă, nu doar prețurile din aeroporturi. El a dezvăluit că mai multe companii de jocuri de noroc i-au oferit sume mari de bani pentru a face publicitate, dar el a refuzat.

Prezentatorul nu încurajează jocurile de noroc și a explicat deciziile luate în alte țări cu privire la publicitatea pentru acestea. În plus, Dan Negru nu este de acord cu panourile publicitare uriașe care sunt amplasate peste tot pe străzile din România.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

„În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat! Degeaba e proiectul «România Educată» dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul în viață îl câștigi urcând pe scări, și nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată. Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive.

În Anglia, vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor. La noi totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta. In locul afișelor uriașe care îndeamnă la sărăcia norocului aș pune vorba lui Caragiale «Norocul e prea puțin și lumea e prea multă»”, a scris vedeta în urmă cu ceva timp.

Dan Negru, mesaj dur pe rețelele de socializare
Dan Negru, mesaj dur pe rețelele de socializare[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Marinela Chelaru. “Credeam că voi reveni, dar cu inima nu e de glumit!”



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Eu preiau munca altcuiva fără să fiu plătit.” Dan Negru, despre schimbările care au loc în România

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies