Un singur produs de ingrijire, triple beneficii pentru un ten curat! Iata despre ce este vorba!

Un singur produs de ingrijire, triple beneficii pentru un ten curat! Iata despre ce este vorba!
Un singur produs de ingrijire, triple beneficii pentru un ten curat! Iata despre ce este vorba!

Ingrijeste-ti tenul in mod eficient. Foloseste un singur produs, dar care are triple beneficii pentru pielea ta.

MagnifiqueSkin aduce in Romania un produs dermato-cosmetic pentru curatare zilnica cu efect 3 in 1: Sebionex gel spumant pentru ten si corp.

Sebionex gel spumant de curatare pentru igiena fetei si a corpului contine o combinatie de agenti delicati de curatare, neagresivi cu pielea, pentru a ajuta tenul in lupta cu acneea sau tendinta de ingrasare, dar si pentru curatare zilnica.

Pe langa efectul de curatare delicat, Sebionex gel spumant este eficient in combaterea acneei, cea mai frecventa afectiune dermatologica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gelul exfoliaza delicat, reduce deshidratarea si previne aparitia ridurilor fine datorita unui mix de ingrediente speciale (cu 4% acizi alfa hidroxi), cu formule testate de medici dermatologi din Franta.

Sebionex gel spumant de curatare este disponibila doar in farmacii, in varianta de 200 ml la pretul de  48 de lei.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies