„Un șoc să văd cât de ușor a funcționat. Slăbisem în aproximativ 10 zile 6 kilograme, pe care nu le-am mai pus înapoi.” Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta care o ajută să slăbească

„Un șoc să văd cât de ușor a funcționat. Slăbisem în aproximativ 10 zile 6 kilograme, pe care nu le-am mai pus înapoi.” Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta care o ajută să slăbească
„Un șoc să văd cât de ușor a funcționat. Slăbisem în aproximativ 10 zile 6 kilograme, pe care nu le-am mai pus înapoi.” Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta care o ajută să slăbească

Alina Pușcaș are o dietă ce face minuni. Cum funcționează dieta 333?

Alina Pușcaș este o vedetă foarte apreciată pentru talentul său, dar și pentru frumusețea și carisma de care dă dovadă.

În vârstă de 38 de ani, actrița are 3 copii și reușește să se mențină într-o formă de invidiat, întorcând toate privirile ori de câte ori pășește într-o încăpere. Recent, șatena a dezvăluit pe contul său de socializare care este secretul siluetei sale și cum reușește să scape foarte repede de kilogramele nedorite.

Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta 333

Citește și: Alina Pușcaș și soțul ei, afaceri de mii de euro! Cât câștigă prezentatoarea TV și soțul său din afacerile pe care le dețin?

Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta care o ajută să slăbească
Alina Pușcaș[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „La înmormântare am aflat de la prieteni de-ai lui că era instructor de schi, eu dorindu-mi foarte mult să învăț să schiez.” Alina Pușcaș a povestit despre clipele grele prin care a trecut în copilărie

Alina Pușcaș a mărturisit că a reușit să slăbească în 10 zile 6 kilograme cu ajutorul dietei 333. Vedeta a explicat cu lux de amănunte cum funcționează această dietă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

A venit momentul să vă dau mai multe detalii despre dieta 333.

Am mai postat un video acum câțiva ani, când am încercat-o pentru prima dată. A fost efectiv un șoc pentru mine să văd cât de ușor a funcționat atunci. Acum deja nu mai e un șoc, e o așteptare pur și simplu. La acel moment, în 2020, slăbisem în aproximativ 10 zile 6 kilograme, pe care nu le-am mai pus înapoi timp de 3 ani de zile. În momentul în care am avut o problemă de sănătate, m-am îmbolnăvit destul de serios și a trebuit să fac un tratament cu antibiotic.
Practic, în decembrie am început un tratament de 13 zile cu antibiotic injectabil. Organismul meu a fost dat peste cap, am cedat puțin și m-am îngrășat. În general, toate dietele funcționează pe baza deficitului caloric.

În ce constă dieta: 3 zile de orez, 3 zile de legume, 3 zile de fructe. Orezul poate să fie basmati, orez negru, orice fel de orez, dar să fie orez fiert, simplu, fără sare, fără ulei, fără unt.

Cât orez puteți mânca? Cât vreți voi. Vă e foame? Mâncați orez! Nu vă e foame? Nu mâncați nimic. Eu fac combinată această dietă și cu fasting pentru că îmi este ușor.

Următoarele 3 zile: legume. Poți să mănânci legumele fierte, la cuptor sau crude. Nu folosiți deloc ulei, dar puteți să puneți oțet. Din păcate, există și legume interzise în această dietă și anume fasolea și cartoful alb sau roșu.

Cartoful dulce puteți să îl fierbeți sau să îl faceți la cuptor.

Cele 3 zile de fructe. La fiecare masă de fructe pe care o să o aveți, ideal este să nu combinați tipurile de fructe. Dacă vă setați să mâncați banane, mâncați 2-3 banane, dar doar asta. De evitat strugurii sau cireșele. Nu vă aruncați să mâncați fructe cu kilogramele. Fructele în general conțin zahăr și vă veți îngrășa.

În momentul în care doriți să slăbiți mai mult, depășiți aceste 3 zile de fructe și reveniți la orez și la legume. Exact așa trebuie făcută ordinea: orez, legume, fructe. Beți multă apă. Eu am ajuns la 3 litri de apă, beau ceaiuri neîndulcite și cafea neagră .”, a spus Alina Pușcaș.

Dieta Alinei Pușcaș, criticată de un nutriționist

Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta care o ajută să slăbească
Alina Pușcaș [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși dieta Alinei Pușcaș a avut rezultate spectaculoase asupra sa, o urmăritoare de-a vedetei, care este nutriționist, a simțit nevoia să îi atragă atenția vedetei despre faptul că sfaturile sale alimentare nu sunt binevenite pentru comunitatea sa, datorită faptului că dieta 333 este o modalitate drastică ce te ajută să scapi rapid de kilogramele nedorite, dar are efecte negative asupra întregului organism.

Draga Alina, te urmăresc, probabil si eu ca si multe alte femei, pentru stilul tău vestimentar, pentru lifestyle-ul mișto pe care îl duci etc. dar când vine vorba de sfaturile nutriționale pe care le oferi, simt nevoia sa iau atitudine. Si am sa îți enumăr foarte politicos de ce:

- experiența ta personala în materie de nutriție și fitness nu este una la care ar trebui sa se raporteze nimeni! Pentru ca tu ai o informație genetică ce îți permite sa menții o greutate optima fără prea mari eforturi, chiar si cu o abordare greșită! (Probabil cele 6 kg in plus au însemnat o perioada de 🥨🥞🍖🧈…si asta se întâmplă când ești toată viata într-o restricție și o dieta!)

- Da, ai punctat bine ca toate dietele au in comun deficitul caloric! Dar ce nu înțelegi tu este ca dietele mai au si un impact hormonal, si mai difera si modul in care pierzi in greutate (mișto sau nașpa), asta pe lângă deficitul lor caloric! Iar experimentul 333 poate fi mai rapid decât o alimentație echilibrata doar ca pierzi foarte mult din masa musculara, retenția de apa si nu din strat adipos! Si nu, iar nu ne referim la tine pentru că tu si înainte de tratamentul cu antibiotice si dieta x, făceai sport si aveai masa musculara dezvoltata! Garantat orice alta persoana va încerca asta se va “fleșcăi”!(nu uita ca pe tine nu te urmăresc doar sportive de performanță)

- Când privezi corpul de proteina (aminoacizi), privezi si principalul organ de “detox” (ficatul), de combustibil si lista continua! Deci nu, orezul nu-ți aduce prea mari beneficii, si nici legumele singure si nici zaharul din fructe nu o face🫣- Nu te-ai îngrășat după, pentru că ai continuat cu deficitul caloric si cu stilul “viata e o dieta”😉! Iar dieta 333 nu are vreun merit, e doar o coincidență! Pur si simplu ai vrut tu o soluție rapida pentru ca nu erai obișnuită cu 6kg in plus si nici nu erai dispusa sa mai scapi controlul alimentar după !”, a fost comentariul pe care l-a primit Alina Pușcaș la postarea sa.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Să rămâi acolo, să nu mai vii acasă! Să vezi ce-ți dau eu ție!” Nicolae Guță, mărturisiri neașteptate despre momentul în care a devenit tată! Cum a reacționat când a aflat că este tată de fată?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies