Una dintre cele mai cunoscute vedete, mutilată de operațiile estetice: „Ai reușit să mă sperii”

Una dintre cele mai cunoscute vedete, mutilată de operațiile estetice: „Ai reușit să mă sperii”
Una dintre cele mai cunoscute vedete, mutilată de operațiile estetice: „Ai reușit să mă sperii”

Una dintre cele mai cunoscute vedete a reușit să își șocheze fanii.

Ani întregi a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ajunsă la vârsta de 45 de ani, Eva Mendes a ajuns să fie de nerecunoscut.

Actrița de origine americană a șocat pe toată lumea atunci când și-a postat pe pagina sa de socializare o imagine.
Toți cei care au văzut fotografia cu partenera lui Ryan Gosling cred că vedeta a fost desfigurată în urma intervențiilor la care a apelat.

„Ai reuşit să mă sperii!”, „Nu ai nevoie de acid hialuronic!'', acestea au fost doar câteva dintre comentariile lasate de fanii năuciţi de noua transformare suferită de vedetă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Eva Mendes se apără

Mendes a ţinut să precizeze că a apelat doar la câteva produse de machiaj şi o mască pentru buze, nicidecum la alte dotări și că nu este vorba despre o intervenție.

Eva se iubește cu Ryan Gosling din anul 2011. Cei doi actori, a căror relaţie a început în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Destine la răscruce/ The Place Beyond the Pines", au rămas apoi extrem de discreţi în legătură cu viaţa lor personală. Ei au împreună două fetițe.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a fost crescută în credinţa romano-catolică şi a dorit la un moment dat să devină călugăriţă.

A urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist- Ultimul apel: New Orleans" (2009), notează Mediafax.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prăjitura din caietul bunicii: NAŞA. Rețeta ținută secretă a fost dezvăluită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies