Una dintre concurentele de la Puterea dragostei, gesturi interzise cu Alex Bobicioiu

Concurente Puterea dragostei
Concurente Puterea dragostei

Cei doi au zguduit cabana în care au fost cazați de sărbători.

Concurenții din casa Puterea dragostei s-au distrat de minune în timpul sărbătorilor de iarnă, iar acum ies la iveală imagini explozive cu ei.

Alături de foști concurenți de-ai emisiunii, câțiva concurenți din noul sezon au reușit să „zguduie” cabana în care au fost cazați.

Mai mulți concurenți au lăsat să se înțeleagă faptul că s-au întâmplat multe lucruri în timpul șederii la cabană, iar Marius a dezvăluit că Manuela și Andrei Poptelecan au avut parte de nopți fierbinți.

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, așa cum nu ai mai văzut-o: „Plină de dolari și de fericire...”

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: A plecat din emisiune, după ce s-a certat cu toată lumea: „A avut zborul mai devreme”

Însă, imaginile care au apărut pe internet și au fost postate de către fanii emisiunii pe grupuri arată că altcineva a fost în centrul atenție la munte și nu este Manuela, ci chiar Andreea Pirui, iubita lui Marius.

Andreea Pirui
Andreea Pirui

Îmbrăcată într-un tricou și o pereche de pantaloni de trening, Andreea s-a lăsat pălmuită la fund de nimeni altul decât Alex Bobicioiu, care a fost efectiv fermecat de nurii ei.

Andreea Pirui
Andreea Pirui

Fanii emisiunii au criticat-o pe Andreea

Andreea Pirui a dansat minute în șir în fața colegilor săi, semn că s-a simțit extrem de bine cu aceștia, deși era în tatonări la vremea respectivă cu Marius, cu care apoi a și format un cuplu.

Imaginile i-au intrigat pe fanii Andreei, care au acuzat-o că este falsă și nu i-au înțeles deloc comportamentul, mai ales că a declarat de multe ori că nu îi place să iasă îm evidență.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies