Unchiul Biancăi Comănici este internat în spital! Care este cauza și în ce stare se află acum bărbatul

Bianca Comănici
Bianca Comănici

Bianca Comănici povestește cu lacrimi în ochi despre familia sa.

Bianca Comănici a confirmat faptul că unchiul ei se află la spital, după ce unul dintre urmăritori a făcut referire la starea de sănătate a unui membru din familie.

Bianca Comănici povestește cu greu momentele dificile prin care trece: „Exagerează cu munca”

După ce fanii ar fi observat-o pe mătușa ei intrând într-o unitate medicală, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit detalii importante în legătură cu starea de sănătate a unuia dintre membrii familiei.

Cu profundă tristețe, frumoasa concurentă povestește prin ce trece în această perioadă și cât de greu îi este să își vadă familia suferind.

Citeste si: Noi sezoane ale emisiunilor „Teo Show”, „40 de întrebări cu Denise Rifai” și „Asta-i România!” încep la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Comănici
Bianca Comănici[Sursa foto: kfetele.ro]

Fiind foarte sinceră, Bianca a recunoscut că mătușa se afla în vizită la spital, căci cel internat ar fi unchiul ei care are mari probleme de sănătate. Mai mult, fosta concurentă la Puterea Dragostei a vorbit și despre probleme pe care le are fratele ei, deși îi este foarte greu să mărturisească astfel de informații legate de familie.

„Mătușa e la spital pentru că nu ea are probleme, unchiul meu este în spital, dar este ok.

Mie nu îmi place să vorbesc de familie. Și la noi în familie nu prea se merge la spital, dar el exagerează cu munca, cu ridicatul...el oricum avea o problemă la spate.

Citeste si: Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat?

Pe el nu îl interesează, pentru el munca e primordială.", a declarat Bianca, în ultimul său vlog.

Bianca Comănici a rămas în sufletele fanilor și după ce a părăsit concursul

Fosta concurentă la Puterea Dragostei s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului săptămâni întregi, iar acest lucru a făcut-o să nu uite cât de mult au susținut-o cei de acasă.

Chiar și după competiție, frumoasa brunetă le împărtășește fanilor de pretutindeni detalii din viața ei personală.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum sa aduci si siguranta, si aventura in relatie: Practici de zi cu zi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies