Unde a plecat Andra, după ce s-a speculat că divorțează de Cătălin Măruță! Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă: „Andra, ești atât de frumoasă”

Andra
Andra a mers la un eveniment fara Catalin Maruta

Andra a fost surprinsă în brațele unui bărbat extrem de celebru din România, care a avut un mesaj pentru Cătălin Măruță.

La doar câteva zile după ce Carmen Harra a prevăzut că Andra și Cătălin Măruță ar putea divorța, frumoasa artistă a fost văzută în brațele altui bărbat extrem de cunoscut, dar și căsătorit ca ea.

Deși relația Andrei și a lui Cătălin Măruță a trecut testul timpului, iar cei doi au o căsnicie frumoasă și doi copii de care sunt extrem de mândri, vestea că Andra și-a pierdut inelul de logodnă i-a făcut pe mulți fani să se îngrijoreze.

Potrivit superstițiilor populare, pierderea inelului de logodnă nu este de bun augur. După 13 ani de căsnicie, Andra și-a pierdut inelul de la Cătălin.

Ba mai mult decât atât, artista a fost surprinsă alături de un alt artist, Adrian Sînă, cu care este bună prietenă. Cei doi s-au aflat la același eveniment și soțul Ancăi Serea i-a transmis un mesaj lui Cătălin Măruță.

Andra si Adrian Sina
Andra si Adrian Sina s-au intalnit la un eveniment[Sursa foto: Instagram]

„Dragilor, voiam să vă spun că nu cânt în Timișoara. M-ați întrebat câțiva dintre voi unde mă vedeți, dar nu cânt. În seara asta am venit să vizitez un nou showroom.

Cătălin este la un alt eveniment, în București”, a spus artista, iar Adrian Sînă, la rândul său singur la eveniment, a decis să îi transmită un mesaj lui Cătălin Măruță.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andra: Am făcut un super-story ca să-l prezint, dar ceva n-a funcționat bine, e prea frumos îmbrăcat. Anca, e pe mâini bune! Nu te-am văzut pe aici, deci...

Citeste si: Andra a plecat din București, imediat după ce s-a vorbit de divorț! Cu cine a fost surprinsă soția lui Cătălin Măruță? E un artist celebru din Romania

Adrian Sînă: Andra, ești atât de frumoasă, ești superbă. Cătălin, nu știu de ce ai lăsat-o singură. E un semn ăsta, că și pe mine Ancuța (n.r. Anca Serea) m-a lăsat singur. Cătă, am eu grijă de ea în seara asta, stai liniștit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Bursucu și colegii lui, la Dimineața cu noi: "Tot ce pot să le spun e în felul următor'' Ce i-a transmis Vivianei Sposub

Carmen Harra a povestit că prezentatorul Cătălin Măruță a întreabat-o în 2008 despre relația lui cu Andra.
„El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra.

Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat în urmă cu câteva zile Carmen Harra, într-o emisiune TV.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dieta Andrei Măruță. Cât a slăbit soția prezentatorului TV în doar câteva luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies