Unde îți faci vacanța asta? Santorini sau Corfu?

Unde îți faci vacanța asta? Santorini sau Corfu?
Unde îți faci vacanța asta? Santorini sau Corfu?

E deja vară, soare, minunat afară. Un aer de vacanță te invită pe toate spre plaje, aer curat. Parcă auzi valurile și te imaginezi sub o umbreluță, cu un cocktail rece în mână. Sună bine, așa e?

Ei bine, modelele de videochat de la Lucky Studio, din Iași, sunt fix la fel. Și ele au gândul la distracții și relaxare. Diferența e că au și banii ca să-și satisfacă poftele de vacanțe. Atât de mulți încât nici nu se mai gândesc la litoralul românesc, cu la locuri mult mai interesante.

 

Uită-te, de curiozitate, la poze sau filme cu Santorini sau cu Corfu, din Grecia. Sunt niște destinații absolut wow, la care poate nici n-ai visat până acum. Unde vin mulți oameni interesanți, sunt multe petreceri incredibile.

Banii nu sunt niciodată o problemă

 

O vacanță din asta costă între 2.000 și 3.000 de euro. Crezi că e mult? Poate părea la prima vedere. Dar, pentru ele, sunt niște sume normale. La fel cum ar putea fi și pentru tine. Dar doar dacă vrei...

 

Bun, să revenim la planurile de vacanță. Ai 2 variante: ori mergi pe cont propriu, adică îți cauți tu avion, hotel etc, ori apelezi la o agenție de turism. Noi îți recomandăm varianta asta, pentru că agenția se ocupă de tot.

 

Pur și simplu te uiți pe un site cu oferte și îți alegi un pachet. All inclusive e cel mai bine, că nu te mai doare capul cu masa. Pur și simplu te duci cu hainele de plajă în valiză și asta e tot. Să înceapă distracția!

 

Partea bună la orice destinație din asta mai exotică e că nu te întâlnești cu nimeni cunoscuți. Așa că îți poți face de cap în cluburile de acolo. Dacă vrei, îți iei și excursii pe mare cu barca, sau cursuri de scufundări.

 

Ceea ce contează e că trăiești o experiență fantastică. Pur și simplu treci la un alt nivel. Te simți bine, relaxată, așa cum de fapt și meriți. Înțelegi pentru prima dată cât de bine e să-ți permiți lucruri de genul ăsta.

Acum îți permiți să te simți bine

 

Care sunt prioritățile modelelor care merg în Grecia vara asta? Mmm, hai să vedem:

 

1. Câte costume de baie își iau și de ce culori (întotdeauna trebuie să fie mai multe, să aibă din ce alege)

 

2. Cât de mult să stea: 7 sau 10 zile (normal că 10 e mai tentant, deși le e dor membrilor de pe site-uri de ele)

 

3. Cu cine să meargă în vacanță (de obicei, tot cu colege din studio, care își permit luxul unor pachete de turism premium)

 

După cum vezi, sunt niște lucruri care ai vrea să te preocupe și pe tine. În loc să te gândești la următorul salariu de chelneriță sau secretară, mai bine te angajezi și tu ca model. Ca să câștigi între 200 și 2.715 lei pe zi. Că asta e media de încasări ale colegelor noastre.

 

Sună bine pentru tine? Normal că da! Credem că și tu meriți o vacanță superbă anul ăsta. Ești tânără, simpatică și ai toată viața înainte. Bucură-te de ea chiar acum! Hai să vorbim la telefon și să lucrăm împreună pentru succesul tău la cel mai important studio de videochat din Iași!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies