Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu? Bărbatul nu a mai fost văzut de un an și jumătate

Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu
Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu

Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu, după ce s-a zvonit că cei doi divorțează. Tânărul nu a mai fost văzut de mai bine de un an.

De câteva luni, Anda Adam și soțul său nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, au șters și pozele în care apăreau împreună, ba chiar și-au dat jos și verighetele, semne care i-au contrariat pe fanii lor și i-au făcut să se gândească la un divorț.

La începutul lunii iulie, Anda a vorbit pentru wowbiz.ro și a dezvăluit că nu se pune problema unui divorț, fiind doar niște speculații:

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea”, a declarat Anda Adam pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Anda Adam, primele declarații despre divorțul de Sorin: „Nu mi-e frică”

Zvonurile care au apărut în presă despre mariajul celor doi

Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu
Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu


Potrivit unor surse din apropierea cuplului, în urmă cu câteva săptămâni se specula că artista ar fi fost cea care a luat decizia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

”S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și, tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi.

Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o.

Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există.

Citeste si: Anda Adam, imagini incendiare după despărțirea de soțul ei. A îmbrăcat cele mai provocatoare costume de baie

S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele”, au declarat surse din anturajul celor doi soți, pentru Impact.

Invitată zilele trecute în platoul unei emisiuni, Anda Adam a ținut să clarifice zvonurile care au apărut în ultima vreme și care au legătură cu o posibilă ruptură între ea și tatăl fetiței sale.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Întotdeauna am fost un om care și-a asumat lucruri și care nu s-a ascuns. Atunci când eu o să pun pe rețelele mele sociale că am făcut asta (n.r. că a divorțat), atunci chiar am făcut-o. Deci, eu când voi pune pe rețelele mele sociale <>, atunci să credeți”, a punctat solista.

Unde se ascunde Sorin Nicolescu după zvonurile despre divorț

Anda Adam și Sorin Nicolescu formează o familie din 2015 și au o fetiță împreună.

De mai bine de un an și jumătate, cei doi nu au mai apărut împreună.

Ultima fotografie în care apare Anda Adam apare alături de soțul său datează din 5 februarie 2019, din timpul vacanței în Mexic.

Partenerul artistei nu a mai apărut în spațiul public din momentul în care a fost dată sentința în dosarul în care a fost implicat. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru falsificare de carduri bancare, după ce și-a recunoscut vinovăția în fața instanței.

De asemenea, lui Sorin Nicolescu i s-au confiscat 55000 de lei și mai multe carduri. În plus, Sorin este obligat să se prezinte la datele fixate la Serviciul de Probaţiune Constanţa, potrivit programului de supraveghere întocmit și să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile. Din această cauză, mulți s-au gândit că Sorin fie se află aproape de orașul Constanța, fie face naveta la Serviciul de Probațiune Constanța.

Judecătorii l-au mai obligat pe soțul vedetei și la plata sumei de 7.000 de lei, drept cheltuieli judiciare.
Totodată, pe contul de Instagram al bărbatului nu mai apare nicio poză.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cutremur în showbiz. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolescu: „Nu mai există șanse de împăcare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies