Unghii balerină sau migdală? Ce spun specialiștii despre ce va fi la modă în 2021?

culori la moda în 2021
pentru unghii alege doar stilul care ți se potrivește

Află dacă în 2021 vor mai fi la modă unghiile balerină și migdală.

Printre tehnicile pe care specialiștii în arta unghiilor le aprobă, există și cele de tip "balerină sau migdală". Acestea se numără printre modelele pe care am putea să le alegem atunci când vrem să facem o schimbare în ceea ce privește manichiura.

Cum a evoluat arta unghiilor

De-a lungul timpului, ramurile artei s-au extins. Printre acestea, arta unghiilor a reușit să avanseze destul de mult.

Mulți designeri au introdus culori și forme neobișnuite ale unghiilor în creațiile lor, cu scopul de a face cât mai multe femei să se simtă unice. 

Citeste si: Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

O manichiură la îndemână o poți avea acum și în confortul propriei case, dacă te înarmezi cu răbdare și, mai ales, cu produse de calitate.

Totuși, dacă vrei ca totul să iasă ca la carte, trebuie să mergi la salon. Doar un specialist îți va spune ce fel de manichiură ți se potrivește cu adevărat.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragoste a făcut un gest șocant în mașină, complet nemachiată! Șoferul a rămas fără cuvinte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce va fi la modă în 2021 în materie de unghii

Există mai multe tipuri de unghii printre care: migdală, balerină, stiletto, pătrate, pătrat ovale și ovale.

Tipurile de unghii balerină și migdală sunt foarte apreciate de femei  și la mare căutare. 

unghii la modă în 2021
unghiile roșii vor fi mereu la modă[Sursa foto: PixaBay]

În primul rând, trebuie ținut cont de faptul că forma de migdală a unghiilor alungește degetele, așa că doamnele și domnișoarele cu degete scurte pot opta pentru acest tip de manichiură.

Atunci când dorim să avem unghiile în formă de migdală trebuie să ținem cont de faptul că acestea se pot rupe foarte repede.

Citeste si: Elena Merişoreanu, apariţie de senzaţie la un salon de înfrumuseţare de lux! Are 70 de ani, dar uite cum arată! A fost sufletul petrecerii! FOTO EXCLUSIV!

În ceea ce privește unghiile balerină, aici situația este puțin diferită.

Aceste unghii se mai numesc și "sicriu", dar nu vă speriați! De fapt, forma balerină vine după ce vârful unei unghii stiletto este tăiat. 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Uleiul de ricin - cum să faci o mască facială chiar la tine acasă? Avem o reţetă de vis!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies