Union Berlin, marea surpriză din grupe? Ce șanse au nemții la calificare

Union Berlin, marea surpriză din grupe? Ce șanse au nemții la calificare
Union Berlin, marea surpriză din grupe? Ce șanse au nemții la calificare

Real Madrid a început noul sezon din UEFA Champions League cu o victorie obținută în ultimele minute ale partidei contra lui Union Berlin.

Deși a jucat pe Santiago Bernabeu împotriva nemților, Realul a avut mari probleme să deblocheze sistemul defensiv al lui Urs Fischer, fostul fotbalist elvețian ajuns manager al berlinezilor. Astfel, în ciuda grandorii echipei lui Carlo Ancelotti, berlinezii au atras toate privirile la capătul partidei care a reprezentat debutul lor în UEFA Champions League.

Pentru primul meci din istorie jucat în Liga Campionilor, Union s-a prezentat extraordinar și nu s-a făcut deloc de râs, fiind învinsă doar ca urmare a golului marcat in-extremis de Jude Bellingham. Astfel, nemții își depun serios candidatura la calificarea din grupa lor. Iată ce trebuie să știi, dacă ești tentat să le urmărești parcursul sau să mizezi pe ei la pariuri sportive.

Union Berlin, candidată la calificarea în optimile UCL

Cotele la pariuri pe Champions League sunt unele care pot fi speculate de către un parior inspirat, iar grupa din care face parte și Real Madrid este una deosebit de interesantă. Cum nemții de la Union Berlin s-au prezentat foarte bine pe Santiago Bernabeu, ei pot fi considerați a avea șanse la calificarea mai departe, în optimile de finală ale competiției. Iar pariorii pot să profite de acest lucru.

Nemții au cota 5,00 să se califice din grupa din care fac parte, pe lângă ei și Real Madrid, și Sporting Braga și Napoli. Chiar dacă italienii de la Napoli au ajuns în sezonul trecut până în sferturile de finală ale competiției, unde au fost eliminați de AC Milan, italienii au slăbiciuni care pot fi speculate și sunt capabili să comită erori care să îi împiedice să se califice din grupe. 

Cota lui Napoli la calificare este 1,12, în vreme ce Sporting Braga are cota 13,00. Real Madrid este considerată de către bookmakeri a fi deja calificată, cota pentru acest eveniment fiind una infimă, de 1,06. Aceste cote sunt cele acordat de către bookmakeri după desfășurarea primei etape a fazei grupelor, astfel că ele pot să se schimbe. Totul depinde de următoarele rezultate ale echipelor implicate.

Union Berlin a dat impresia unei formații extrem de serioase atât pe plan intern, cât și pe plan european. Extrem de perseverenți și disciplinați, nemții s-au calificat meritat în Champions League, după ce au încheiat ediția 2022-2023 a Bundesliga pe un meritoriu loc 4. În prezent, ei își continuă proiectul și investesc în jucători de calitate. 

Nemții i-au adus pe David Dartro Fofana, atacant împrumutat de la Chelsea, Leonardo Bonucci, venit liber după expirarea contractului cu Juventus, precum și pe Robin Gosens, adus de la Inter Milano. Astfel, Union poate fi considerată o echipă foarte atractivă pentru privitorii neutri, precum și pentru pariori, inclusiv în noua ediție din UEFA Champions League.

În concluzie, pariorii care iubesc fotbalul din UEFA Champions League, trebuie să urmărească parcursul lui Union Berlin în acest sezon și au chiar posibilitatea de a profita de cota excelentă oferită de către bookmakeri pentru calificarea nemților în optimile de finală ale competiției. Verifică actualizarea cotelor și mizează cu atenție pe favoriții tăi din cea mai tare competiție fotbalistică a lumii!

Sursa foto: Pixabay.com



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies